Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Det begynder at tage form

March 15th, 2014 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg

Jeg har jo lovet jer en update på banesituationen. I går skulle jeg i stalden, for at se til de firbenede, og på vejen passerer jeg banen. Eftersom der nu sker rigtig meget på ganske få dage, så var det sådan set ikke for tidligt at få taget up-date-fotos til jer. Så som sagt så gjort.

Som det ses, begynder man nu at kunne ane det endelig resultat ret så meget, og det er rigtig flot, det er helt sikkert. På vejen gik det hverken værre eller bedre end at jeg stødte på en af bagmændene, som jeg fik en lang snak med, hvorefter jeg susede videre til de firbenede, som også blev passet i alle ender. Det er de også blevet i dag, både til morgen og i eftermiddag, så nu står den på afslapning. Rigtig god weekend til jer.

Tags: ···

One Comment so far ↓

  • Søndag i blæst og regn | deborah.dk

    […] og heller ikke så mange nye fotos, som man kunne ønske sig, udover dem jeg har taget forleden af Klampenborg Galopbane’s tranformation. Det er ikke lysten til at tage flere fotos der mangler, men tiden og kræfterne. Og når man så […]

Leave a Comment