Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

En undtagelse – mere bane!

March 30th, 2014 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg

Helt undtagelsesvis får I fotos fra banen. Jeg ligger jo ellers mere eller mindre underdrejet herhjemme grundet en hjernerystelse. Det har betydet, at aktivitet på computeren skal holdes på et minimum. Unødvendigt at fortælle, det falder mig meget, meget svært.

Anyway – igår skulle jeg ud alligevel, og på vejen hjem, kunne jeg altså ikke modstå fristelsen til at køre forbi i det gode vejr og få bare lidt frisk luft. Og nu kameraet var med, ville det jo være en dødssynd ikke at fotografere – ikke? Så det gjorde jeg, og mødte ovenikøbet en af de søde håndværkere, der gav rundvisning og vi fik en god sludder.

En af de helt store forandringer, er at der, der hvor der før var presseloge, nu også er ejer/trænerområde og den mest fantastiske tagterasse – hvilken udsigt! Nu har I også set den her.

Det er ikke slut endnu, og jeg frygter som sidst, at nogen ting, går for stærkt, og at nyt ikke altid er bedre, ligesom der er ting, jeg ikke helt kan se, hvordan skal virke i praksis, men det ser jeg jo nok! Jeg skal ind og hvile hovedet. Fortsat god søndag til jer, og husk afstemningen i sidebaren, om hvad du synes om forandringerne.

Tags: ···

One Comment so far ↓

Leave a Comment