Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Flere forandringer

March 12th, 2014 · 2 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

I søndags var jeg igen en tur på banen og fotografere fremskridt i forandringsprocessen. Nu ser der allerede anderledes ud igen, men det ser I så i næste ombæring. Jeg kan jo ikke rende der dagligt og fotografere, så en gang i ugen, må det blive. I skulle have haft dem lidt før, men travlhed og helbred ville det sådan her. Enjoy og jeg vender tilbage med flere igen….

[poll id=5]

Tags: ·········

2 Comments so far ↓

  • Erik Søndergaard

    Jeg troede da du var der (næsten) hver dag, 😀 Jeg vil lige ud og kigge inden jeg stemmer. God dag!

  • horseracing.dk

    Nej Erik, det er langt fra endda! Jeg er i stalden ca. 2 gange om ugen, og når det går vildt for sig 3. Men det er langt fra ensbetydende med, at jeg har kameraet med. Når jeg er i stalden, har jeg sjældent tid til at futte rundt og tage fotos. Så er der mange andre “pligter”, jeg skal tage mig af. Så fotos er udover mine stalddage som regel.

    Du kan stemme lige når du har lyst!

Leave a Comment