Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Nye tider – vol. II

March 2nd, 2014 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg


Trappen fører op til et platau lavet i “etager” som ses på det nederste foto, så man foran paddocken kan stå forskudt og se på hestene, et godt tiltag til de mest besøgte løbsdage. Gangstien med det nye hegn, hvor man trækker ned til banen, er blevet lavet bredere, og det ser også ud til at terrassen på højen er en smule større, men det er jeg ikke helt sikker på. Hvis det er tilfældet, kun ca. 2 fliser bredere. Vi mødte en håndværker, som fortalte, om trængslerne med at lave fundamenterne på, hvad der skal blive ejer/træner-lounge. De har slæbt tonsvis af beton op, for at lave fundament, og nu kan de gå igang med at lave vægge og gulve

Så er det tid for en update igen omkring byggerier og konstruktion af den nye Klampenborg Galopbane. Eftersom jeg prøver at presse så meget motion og frisk luft ind i programmet som jeg kan, så kunne jeg passende gå en tur derned til morgen i tågerne. Og det var såmænd også helt rart – sålænge man bevægede sig. Ganske som de andre dage, blev det hurtigt klamt, når man står stille.

Som det ses skrider det hurtigt frem det her baneprojekt. I nogen tilfælde lidt for hurtigt tror jeg, men det er så bare min mening. Der er visse detaljer, jeg ikke forstår, man har brugt penge på, ligesom der er ændringer, der i min optik, er unødvendige, når de nu ikke reelt er ændringer til det bedre.

I paddocken undrer jeg mig også over, at man ikke (nu man skulle have alt hevet op og gjort ved), har sikret den både for hesteben og publikum med en hæk og så et lag hegn mere. Som det er nu, er det ikke mere sikkert end før, og det er vel også et hensyn at tage, ligesom stolperne underligt nok er firkantede istedet for de pæne runde, der var før – iøvrigt fejlede det gamle hegn jo ingenting, så det undrer, at det absolut skulle skiftes, når man alligevel laver et magen til – stort set (dog med metaltoppe). Anyway, det er mine personlige betragtninger. Jeg forstår det bare ikke, men jeg må gå ud fra, at ændringer sker i dialog med banen og trænere, som forhåbentlig får givet ændringsforslag og indput. Men flot bliver det, men lige nu er det svært at forestille sig, det færdige resultat, men det der mangler også nogle væsentlige komponenter, før man kan danne sig, et bedre overblik. Men det kommer – så “watch this space”.

Iøvrigt tager håndværkerne ikke hensyn til, at det er et område, hvor der går heste. En hesteveninde og jeg fjernede d.d. 4 metaldimser med skarpe kanter, der lå og strittede, hvor hestene går ned på banen – det var måske en ide og indskærpe, at det ikke er smart. Vi lagde dem selvfølgelig ind til siden.

Inden jeg var på byggeinspektion, var jeg et smut forbi Dominostalden og hilse på både Helle Christensen og Inge-Mette Dejgaard (og Gert Hansen). Efter var jeg et smut over banen og mødte Bettina Wilson og Kim Andersen og fik også en sludder med dem. Altid hyggeligt. Efter alt det, gik turen et smut forbi Enghavelyst og så hjem og inden jeg nåede her igen, havde jeg været afsted næsten 4 timer! Tiden løber.

Tags: ····

One Comment so far ↓

  • Onsdagsslettelse | deborah.dk

    […] gik jeg en lang tur, faktisk var jeg afsted i næsten 4 timer. Blandt andet var jeg afsted for at besigtige og fotografere banen, som gennemgår store forandringer i øjeblikket. Det bliver en helt ny bane, vi skal indtage, år […]

Leave a Comment