Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

En sidste update – Banen!

April 23rd, 2014 · 2 Comments · Foto, Klampenborg

Sidste fredag var jeg alligevel ude og køre. Efter at have været udsat for en ret massiv regnbyge blev det rigtig flot vejr, så på vejen hjem, ville jeg lige køre forbi banen og tage de sidste updatefotos. Egentlig var det mest for at få fremskridtene på Den Kgl. Tribune indvendig, som du måske husker, jeg fotograferede sidst.

Der fik jeg en lang næse, for beskeden lød, at det måtte jeg ikke!! Så derfor kære venner, er der kun disse udendørs fotos. Nu er det jo så lige straks, banen åbner, og så må I selv ned og se det hele med egne øjne. Men jeg kan sige, at det så flot ud med malet færdig og nye møbler – dog manglede bordene, da jeg var forbi.

Til gengæld var jeg på banen i går, og fotografere en masse forårsfriske ryttere og heste, der arbejder hårdt på at blive klar til en ny sæsson. Det kommer der så til gengæld nogen fotos af snarest – jeg er igang!! Som det kan ses især på sidste foto, var det også dagen, hvor bøgen sprang ud.

Tags: ··

2 Comments so far ↓

  • Erik Søndergaard

    Hvor var det, du ikke måtte fotografere? Indendørs? Og fik du nogen begrundelse?

  • horseracing.dk

    Ja det var indendørs, og hvis jeg ønskede at gå mere ind i det, havde jeg gjort i indlægget. Det er ikke min første prioritet, at tage indendørs fotos på banen, så jeg “overlever” fint nok.

Leave a Comment