Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Godtfolk og galops

April 24th, 2014 · 1 Comment · Foto, Klampenborg


De første jeg mødte, Sannie og Mr. Fong (GB)


Lena på Blue Gallery


Kim gik et arbejde på Zolitall (IRE)


Julie på Sancy, Manuel på Hongkong Cadeaux, Francis på Hongkong Star (SWE)


Oliver på Mr. Horsepower (GB), Francis på Hongkong Star (SWE), og Manuel på Hongkong Cadeaux


Lot fra Søren Jensen, fra venstre: Danielle på Columbine, Miriam på Pull In Carl Ras, Dorte på Annaboda, Franco på Pour Toi og Nicolaj på Composed (GB)


Brian på Patrol og Sille på Chili In Rio (IRE)


Dorte på Annaboda og Nicolaj på Composed(GB)


Sidst, men ikke mindst yndlingsracerpony The Kicker og Susie varmede op på sandet og gik arbejde på cushin

Tirdag skulle jeg have lidt hesteindput, inden jeg skulle et trist ærinde i form af en bisættelse senere. Hvad bedre end de smukke heste og dejlige venner på banen og i stalden til det? Altså drog jeg afsted, og vejret spillede også med, med alle de rigtige takter. Det eneste dumme var, at jeg dum som jeg var, havde taget gummisko på, istedet for vandtætte støvler. Jeg ved det jo godt – græsset er vådt, og det giver altså våde tæer så! Men derudover var det en fin morgen med hilsen på en fotograf fra et af de større blade, der skal dække åbningen m.m. Rigtig flink fyr. Vi sludrede blandt andet om, hvor svært det er at fotografere heste på cushin. Forleden var jeg heldig og fik det gode af Olsen-lottet på vej rundt. Det kræver, at man står et helt bestemt sted (og her mener jeg ikke mellemrummet, jeg nævner i linket, for det er ikke godt), så man kan få hestene med hovedet over rails. Det er klart bedre og nemmere, at fotografere hestene på sandet.

Som altid en lille sludder med diverse ryttere, og det nyder jeg også altid meget. Vel tilbage i stalden var der også rigtig dejligt og så varmt i solen. Så jeg blev ladet godt op og var så klar som man kan være, da jeg senere ankom til bisættelse.

Jeg skal huske at sige tak til alle dem, som er søde og hjælpe med navne, jeg ikke lige har styr på – udsøgt service! Tak piger, I ved selv, hvem I er!

Det bliver sidste indlæg inden vi skal til det mere alvorlige, for på lørdag går det løs igen og sæsson 2014 skydes igang – ses vi?

Tags: ·····························

One Comment so far ↓

Leave a Comment