Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

R.I.P.

April 1st, 2014 · 1 Comment · Klampenborg


Sven og Mr. Ibrahim 1996

I skrivende stund bliver en gammel ven og en som var meget “fast inventar” på Galopbanen stedt til hvile – nemlig Sven Christensen som langt de fleste af os, der kommer fast på banen kendte. Personligt kendte jeg Sven langt tilbage – helt tilbage fra tiden med Mr. Ibrahim. Jeg var i skoven og mødte dem, og faldt pladask for Ibrahim, som lige var min type hest. Og sådan begyndte vores venskab.

I en lang periode var jeg væk fra byen og således også banen, men også da jeg kom tilbage igen, var Sven her. Nu er han ikke mere, og det er underligt for mig og mange andre.

To gamle venner på en uge, det er lige rigeligt, og i ugen mistede vi en anden gammel galopven nemlig Malcolm Murdoch, som jeg også kendte fra min tid på Damgården. Vi havde mange fine rideture og han var sød til at hjælpe en entusiastisk amatør, og var altid god for en sludder.

Både Malcolm og Sven gik bort efter lang tids sygdom, men der var 20 år imellem dem. Malcolm nåede lige at blive 60 og Sven 80, da de begge forlod os. Malcolm døde i Thailand, hvorfor han formentig bliver stedt til hvile der. R.I.P.

Tags: ·····

One Comment so far ↓

Leave a Comment