Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sæssonstart og Jockey Club Cup

April 28th, 2014 · 2 Comments · 3-års Maidenserien, Foto, Jockey Club Cup (L), Klampenborg, Lærlinge/Amatørhandicap, Prøveløb


På vej tilbage fra dagens første “løb” – Prøveløbet her fra venstre Nicolaj Stott på Show Me The Money, Sara Slot på Absolute Special, Manuel Santos på Blue Gallery og Oliver Wilson på Rightquest Carl Ras


Absolute Special efter Prøveløbet


Vinder af dagens første løb – Amatørhandicap – Hanna Mårtensen på Dawn Raid(SWE), ejet af Heidi Nielsen og trænet af Brian Wilson, før Line Kümmel på Zolitall(IRE) og Pernille Hansen og Harley


Træner Brian Wilson, Dawn Raid(SWE) og den glade ejer Heidi Nielsen


Friendship(IRE)/ Elione Chaves vinder 3-års Cup foran Whilshire Boulevard(IRE)/Oliver Wilson og Tatoo Away(IRE)/Carlos Lopez – i omvendt rækkefølge på foto


Hestene 1 og 2 i mål, er begge ejet af ScanVet Stallions og trænet af Bettina Wilson – her på vej tilbage til vindercirklen


Træner Bettina Wilson, Elione Chaves/Friendship(IRE) og ejer Flemming Velin

Tryk nedenfor for at se og læse mere:


Snow Flake og Franco G. Rocha vinder Dingle View Handicap foran Forray(GB) og Jacob Johansen og Farzan(IRE) og Anders Bager


Træner og opdrætter Hanne Bechmann, Franco G. Rocha/Snow Flake og ejer Malin Karlsson


Vinder af Det “nye” Klampenborg Alexandrit og Manuel Santos. Alexandrit er ejet af Marianne Pedersen og trænes af Tine Hansen


Manuel Santos og Transsylvania vinder 3-Års Maidenserien A, foran Lilja(GB)/Nicolaj Stott og Ochos Rios og Franco G. Rocha. Transylvania ejes af Mette og Dean Olsen og trænes af Helle Christensen


Træner Helle Christensen, Transylvania og Manuel Santos, trækker Mona Al-Haj og ejere


Vinderen af 3-års Maidenserien B, blev 2. dagssejr for Hanne Bechmann med Sazerac, der havde Carlos Lopez i Sadlen. Ligesom Snow Flake, er han opdrættet af Hanne og blev redet til sejr før Flying Bernadetta(IRE)/Oliver Wilson og Stirling High/Elione Chaves. Sazerac ejes af Bechmann Racing og Stald Shaker


Vinderen af Jockey Club Cup for 3. år i træk Bank of Burden(USA) og Per-Anders Gråberg, foran Jubilance(IRE)/Jacob Johansen og Without Fear(FR)/Rafael Schistl. Bank of Burden er ejet af stall Trick og Treat AB og bliver trænet af Niels Petersen


Dagens sidste løb Klampenborg Exclusive blev vundet af Ferrari Junior og Francis Waweru foran Blue Gallery/Manuel Santos, Show Me The Money/Nicolaj Stott. Ferrai Junior er ejet af Rungsted Racing og trænes af Allan Thelix

Så blev det sæssonstart. Normalt synes jeg, der er langt imellem slut og start, men i år, synes jeg, det er gået hurtigt. Måske fordi vi har haft en ret mild vinter.

Til gengæld er det en ny, som i helt ny bane, der mødte os i lørdags. Dem der læser med her, har jo kunnet følge meget af forvandlingen, men det er jo i praksis det gælder. Alle segl var sat til, og publikumsantallet var som på en Derbydag og det er bestemt ikke, hvad vi er vant til på en åbningsdag, så reklameindsatsen, havde gjort sin gavn. Der var flere af de kendte, der havde fundet vej derud. Ikke noget, jeg som sådan lagde meget mærke til, for som altid handler det om hestene, når jeg er der. Vejret var mere end fantastisk og væddeløbene rigtig gode og uden uheld.

Dagens hovedbegivenhed var Jockey Club Cup et løb som jeg altid nyder at se. De seneste 2 år, har Bank of Burden(USA) taget den “skalp”, og meget skulle gå galt, hvis ikke, han skulle gøre det igen. Han formeligt elsker Klampenborg græsset og gør det legende let. Det må være en fantastisk oplevelse, at sidde på sådan en hest, også selvom man har prøvet det mange gange. Jeg vil tro, det kan gøre, at man beholder sin ydmyghed og Per-Anders var også den – og har iøvrigt altid været den første til at give æren til Bank of Burden(USA). Ære skal han dog have for, at ride så flot incl. de to brækkede ribben, som han erhvervede for kort tid siden. Men direkte adspurgt, sagde han, at det faktisk gik rigtig godt, og vi fik da syn for sagen. Stort tillykke til alle dagens vindere, men ikke mindst til Stall Trick og Treat, Per-Anders Gråberg og NP Racing.

Tags: ·····································

2 Comments so far ↓

Leave a Comment