Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

At følge eller ikke at følge – en vejledning

May 11th, 2014 · No Comments · Diverse

Ovenfor ses et screenshot af min side på Facebook. Jeg ved ikke, hvad deres motivation har været for at lave det om, men ihvertfald er det sådan, at for at få besked om opdateringer, er det ikke nok at trykke “like”, hvis du vil have besked om opdateringer.

Faktisk er jeg selv røget i “fælden” fornyeligt, hvor jeg ikke kunne forstå, jeg ikke fik opdateringer på en side, ligesom jeg ofte har undret mig over, at jeg ikke har fået på mine venner. Der gælder nemlig samme regel – eller næsten. Her er det ikke nok at være venner, du skal også trykke på “følge”,og vil du gøre det ekstra, så “få opdateringer. Lidt omstændigt, men gør det også muligt at sortere det fra, du ikke vil have, og alligevel “like”. Som jeg har forstået det, hjælper “få opdateringer” i forhold til venner, når FB vælger at sortere, hvilke venner, der er vigtigst. Hvis du trykker “få opdateringer” skulle du være sikker.

Så altså husk, vil du følge med, skal du huske at sætte hak ved “get notifications” eller “få opdateringer”, som det hedder på dansk. Ellers sker der intet i forhold til siderne. God fornøjelse!

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment