Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Mowerina 2014

May 26th, 2014 · 2 Comments · 3-års Maidenserien, Foto, Klampenborg, Mowerinaløb


Dagens første løb tog nystartede træner Marc Stott sig af med Caipiriha redet til sejr af Jaocb Johansen foran Fix A Lott (SWE) og Elione Chaves, og Lady Diana og Franco Gonzalez. Caipirinha ejes af Stall Norway Design, er opdrættet af Stutteri Skovmarken og trænes af Marc Stott

Stradivarius’s lange ben kom på arbejde på bedste vis i Annaboda 3-årsløb, hvor han og Nicolaj Stott satte storfravoritten Friendship (IRE) og Oliver Wilson stolen for døren på smukkeste vis og dernæst kom Lillebror og Rafael Schistl. Stradivarius ejes af Galopkompagniet, er opdrættet af Stald Jupiter og trænes af Søren Jensen


Anthony og Birgitte Voetman i paddocken


Dyrlæge Helge Jacobsen får en “heart-to-heart” med træner Ole Larsen


Vi er flere, der går “i selvsving” over smukke Itsagroom (SWE), som bare bliver smukkere og smukkere. Løbe kan han også stadig, for han stod for sejr i Tatoosh Handicap, foran netop Anthony og Jacob Johansen og Free House (GB) og Oliver Wilson. Itsagroom ejes af Karola Larsson er opdrættet i Sverige og trænes af sin ejer Karola Larsson

Klik nedenfor for at se og læse mere:


Det var dagen for de tætte opløbskampe, den ene efter den anden, her er det Exquest og Carloz Lopez – yderst og Call Of Duty og Oliver Wilson inderst. Exquest vinder den kamp og dernæst fulgte Carl Ras Dana Lim og Nicolaj Stott. Exquest ejes af Puk & Elo Ervolder og Berner Olsen, er opdrættet af sidste og trænes af Bent Olsen


Også de firbenede var inviteret med til væddeløb


Elione Chaves og Wellington på vej til start


Franco Gonzalez og Head To Toe (GB) på vej til start


Dagens tætteste opløbskamp fik vi da Head To Toe (IRE) og Franco Gonzalez (grøn) og Wellington og Elione Chaves kæmpede for æren. Det kom de lige godt ud af! Helt bestemt var det så tæt, at ikke engang en forstørrelse af målfoto kunne afgøre det. Efter de to fulgte Aventador og Jacob Johansen og Monarch First og Oliver Wilson


Her ses Træner Søren Jensen med Wellington og trækker Cira Amelung. Hvis du undrer dig over, at jeg ikke har fået et bedre foto på græsset af ham, skal jeg fortælle, at det såmænd skyldtes, at han absolut ikke stod stille, så at jeg overhovedet har fanget hans hoved her, så relativt godt, er et mirakel. Til gengæld var han helt rolig i vindercirklen som det ses. Grundet forvirringen fik jeg aldrig nogen rigtig fine fotos af Head To Toe, som ikke kom ud på græsset og iøvrigt var det lidt bøvlet. Men for nu at gøre det ordenligt, så ejes Wellington af Elkær Stutteri, er opdrættet af samme og trænes af Søren Jensen. Head To Toe (GB) ejes af Bedrock Stables – Easy, opdrættet af Shirley Hights, Irland og trænes af Jessica Long, Sverige


Træner Helle Christensen og jockey Manuel Santos før Mowerinaløb (Transylvania)


Oliver Wilson vandt Mowerinaløb på Miss Tiffany, der er ejes af Christiansen Racing, er opdrættet af Stutteri Hjortebo og trænes af Bent Olsen. Iøvrigt forrygende vind i sejlene til Lene Christiansen, der også vandt med Goldstep (IRE) nyeligen. For slet ikke at tale om Oliwer Wilson, der styrter op ad stigen mod jockeychampionatet og bare har så meget vind under hovene, helt bogstavligt

Stort tillykke til alle dagens vindere. Det var desværre også en dag, som var travl for voldgiften, men det er jo det, den er der for, og alt blev selvfølgelig løst til sidst. Ikke altid til alles tilfredshed, men dog løst. Det er vist bare noget, der umuligt, det med at gøre alle tilpas.

Godt tilfreds var jeg dog med dagen, men ikke med det faktum, at det igen lykkedes mig, at tage alt for mange fotos. Jeg havde endda i den grad forregnet mig, for jeg havde ikke slettet det, der lå på mit memorykort og løb tør, og kunne derfor ikke tage ordenligt til sidst. Men det er heldigvis også kun sket en gang før. Faktum er, at jeg får taget alt for mange fotos, men jeg lærer det (måske) en dag *host*.

Der ligger allerede en stak fotos” på Facebook, og senere kommer alle i fotoalbum. Jeg skal melde når klar. Og inden vi får set os om, skal vi til væddeløb igen. Når du er færdig med at kigge fotos kan du passende studere den midlertidige startliste til Irish Day. Hav en dejlig uge sålænge.

Tags: ····························

2 Comments so far ↓

Leave a Comment