Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Mowerina Trial

May 6th, 2014 · 6 Comments · 3-års Maidenserien, Foto, Klampenborg, Mowerina Trial


Oliver Wilson vinder Mowerina Trial på Hoku(IRE), ejet af stall Chambre og trænet af Bent Olsen, foran Rafael Schistl og Contiki, og Manuel Santos og Golden Island


Rafael Schistl og Contiki som blev 2. fulgt af Golden Island, Dream’Run og Emmy’s Lane


Oliver Wilson og Hoku(IRE) med trækker Marianne Kristensen efter sejr


Efter en meget medrivende opløbskamp så det først ud til at Ocho Rios/Elione Chaves, løb af med sejren og han var da også først over mållinien. Senere lød voldgiftens hylen efter protest. På mine fotos, ser det ud til, at nøjagtigt her, rider Elione Chaves ind i Chilly In Rio(IRE)/Oliver Wilson, hvilket jeg uden at vide det, vil tro, var årsagen til voldgiften. Uanset dømmer de til fordel for Chilly In Rio(IRE), som får sejren, foran altså Ocho Rios efterfulgt af Minuty/Francis Waveru


Til gengæld var der ingen fingre at sætte på Chaves næste sejr, som var allerede i næste løb – Kentucky Handicap med Bettle Bomb foran Walnut Lodge(SWE) og Martin Rodrigez, og Alicia In My Dreams(SWE) og Rafael De Oliveira


Efter ufattelig hård kamp vandt Sazerac og Carlos Lopez for 2. uge, dennegang i Churchill Downs Handicap før Black Angel og Rafael Schistl (en næse) og derefter Manuel Santos og Alexandrit


Træner Hanne Bechmann, Sazerac og Carlos Lopez, Jens Bechmann og Jens Lauritzen (Stald Shaker)


Som det ses fås dårligt bedre reklame for Pistachio end Sazerac (Pistachio-Phoenix Phantom), han er simpelthen yndig og som træneren var inde på, med den succes hans afkom har haft, så kunne man håbe på flere hoppebesøg


Black Angel og Rafael Schistl

Klik nedenfor for at se og læse mere!


Ulrikke Nielsen på Footstepsofspring(FR), som blev 2. i Bank Of Burden Handicap


Ulrikke Nielsen og Footstepsofspring(FR) på vej i vindercirklen


Falconet og Jacob Johansen på vej mod mål i Bank Of Burden Handicap, som de vandt helt overlegent foran Ulrikke Nielsen og Footstepsofspring(FR) og Oliver Wilson og Maltho


Ejer Lone Kaj-Nielsen, Jacob Johansen/Falconet, trækker Charlotte Berland Larsen og Træner Bent Olsen


Carlos Lopez og The Seducer på vej mod sejr i Seducers første start 3-års Maiden B, som vindes foran Jacob Johansen og Vincero(SWE) og Franco G. Rocha og Momse


Træner Hanne Bechmann, Carlos Lopez og The Seducer, trækker Malin Karlsson, Jens Bechmann, og Jens Lauritzen (Stald Shaker)


Dagens sidste løb tog Madame Esprit sig af med sin sædvanlige partner Manuel Santos, foran Filippa(IRE) og Elione Chaves og Rafel Schistl og Dustin

Jeg gad vide, om de er blevet hurtigere til at afvikle løbene, eller om jeg vitterligen er blevet så meget langsommere over vinteren. Faktum var, at jeg synes, det var svært at nå i paddocken og ned igen og fotografere på vej til start. Men jeg nåede det da, i nogle tilfælde – må bare tage de hurtigløbende sko på. Et andet aspekt er, at jeg jo også genre vil sludre med folk, og møder jeg nogen på vejen, går tiden jo hurtigere.

Anyway, så var det endnu en dejlig løbsdag med flere fantastiske debutanter (Hoku og The Seducer), fantastiske gentagelser (Falconet og Sazerac, som ikke blev mindre fantastisk af, at han vandt for en uge siden også) og ikke mindst Madame Esprit, som jeg er sikker på, mange var glade for at se tilbage i topform og vinde i vanlig stil.

Seducer er en lidt speciel historie, for han er Working Girl’s (også mor til Good Girl) sidste afkom. Hoppen døde under folingen, og Seducer måtte flaskes op. Det giver et meget særligt forhold og udover at være flasket op, blev en shetlandspony erstatningsmor. Vi har jo hele tiden synes, han er noget særligt, men at han skulle vinde så flot ude første gang, var dog en meget flot debut, som alle kun kan være ovenud lykkelige for.

Derudover var der fantastisk flotte Falconet, som også betog med sin overlegne stil – ikke overraskende. Hoku, har vi ikke set før, men det var et dejligt syn og også den vandt på smukkeste vis under Oliver Wilson.

Der var to voldgiftsundersøgelser på dagen. Den første var i dagens 2. løb, som jeg nævner ovenfor mellem Ocho Rios og Chilly In Rio(IRE), hvor sidste fik sejren og anden var i dagens sidste løb, hvor der blev gjort indsigelse mod Madamme Esprit, men hun beholdt sin sejr.

Nu er der noget til næste løbsdag, men bare rolig, ingen grund til at tro, vi løber tør for fotos af den grund…..For nu skulle der også være nok at muntre sig med her og så kommer der link senere til hvor jeg smider alle fotos fra dagen, når jeg når så langt. Nu er det tid til aftensmad!

Tags: ····························

6 Comments so far ↓

 • Nalle

  Hvor er det heldigt, at jeg ikke sidder i voldgiften for jeg må väre blind. Som jeg så det bröd Ocho Rios hver gang han smagte pisken, men Chaves byttede hånd for hver sverven, så man kan vel sige at han prövede at holde hesten på ret köl. Den sidste sverven udad kunne han muligvis have modereret og OR stödte godt nok mod CIR, men Wilson havde hesten i vidunderlig balance og den tabte ikke momentum.
  Det synes jeg derimod Anthony gjorde. OK, Madame Esprit var vinder by merit og Anthony kunne nok ikke have fanget hende, men han tabte da både en og måske enogenhalv längde og kunne have väret anden-tredje i mål.
  … men sådan ser vi forskelligt på, hvad vi ser.

 • Erik S

  Kan godt lide, du nævner navnene på “trækkerne”, de bliver ellers altid overset.
  Og så skal jeg lige have igen: Er Hanne gift med Jens Bechmann eller hvordan er det?

 • horseracing.dk

  Erik, ja selvfølgelig skal de nævnes, hvis jeg kender dem, og det gør jeg jo oftest. De er jo med til i mange tilfælde ihvertfald at passe, hvis ikke den hest, så ihvertfald en anden dagligt og lægger rigtig meget tid og mange kræfter i sporten også.

  Og ja Hanne er gift med Jens og har snart været i mange år 🙂

 • horseracing.dk

  Nalle, jeg fotograferer, og når man gør det så ser man ikke de små detaljer, fordi man fokuserer på det. Det er også derfor, jeg skriver, at jeg ikke ved. Men jeg kan tydeligt se på mine fotos, at han kommer hen og rører ham. Hvad der så lige iøvrigt er gået forud skal jeg ikke kunne sige. Men nej, det ser ikke ud til, at den på nogen måde tabte momentum. Det er ikke altid, man forstår de voldgiftsafgørelser – slet ikke mig heller.

 • Dejlig dag og IRMA-update | deborah.dk

  […] Det har været en god morgen/formiddag tilbragt i stalden. Vi har haft besøg af mange forskellige og jeg har haft travlt, heste ud og ind, ture til banen, heste der skulle ordnes, trækkes, og gås tur med og sidst men ikke mindst, nåede jeg sammen med Susie at gå en dejlig tur med verdens bedste Kicker. De fine Rhododendron ovenfor fotograferede jeg i lørdags, på vej hjem fra banen. […]

 • Monte Carlo

  […] Mowerina Trial […]

Leave a Comment