Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Nu også på Instagram

May 9th, 2014 · No Comments · Diverse, Foto

Nu har du også mulighed for at få serveret dejlige heste på din Instagram. For ikke så mange dage siden, lavede jeg en konto til horseracing, så dem der er derovre også kan få lidt “godter”. Meningen er, at de fotos, der havner der ikke kommer på Facebook.

Ligeledes skal jeg lige huske at gøre opmærksom på, at man selvfølgelig meget gerne må dele mine indlæg ved links på Facebook, ligesom de fotos, der smides derinde meget gerne må deles.

Fotos her på siden og på Facebook, er heller ikke de samme, så man skal altså følge alle steder, hvis man vil have det hele med. Jeg er også på Tvitter, men jeg skal gerne indrømme, den er jeg ikke særlig god til at bruge, udover at mine indlæg bliver postet derinde også, men jeg vil prøve at blive bedre.

Samtidig vil jeg lige bruge lejligheden til at gøre opmærksom på afstemningningerne, jeg bringer i sidebaren. Der er lidt problemer med at få vist resultatet, og der er flere andre ting, der skal rettes til her på siden. Jeg prøver så godt jeg kan, at nå det hele, men døgnet levner mig ikke timer nok. Der kommer løbende afstemninger, I kan deltage i, så hold øje.

Du kan hente aplikationen Instagram til din telefon, og den duer både til Iphone og Android. Linket til horseracing på Instagram ligger også i sidebaren og trykker du på screenshot ovenfor kommer du også derind. Nogen kender allerede til min personlige Instagram, og har du også lyst til at følge den også, skal du være velkommen – den finder du her. God fornøjelse.

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment