Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Stratford On Avon

May 18th, 2014 · 2 Comments · Klampenborg, Stratford-On-Avon


Det blev en opløbskamp, der ikke fås mere nervepirrende mellem inderst Goldstep (IRE)/Per-Anders Gråberg og Oliver Wilson Stubbs (IRE). Det blev Goldstep (IRE) og Per-Anders Gråberg, der vandt foran Oliver Wilson og Stubbs (IRE) og Martin Rodriguez og Transylvania. Her ses den glad ejer Lene Christiansen, trækker Marianne Kristensen og Træner Bent Olsen ved hestens hoved


Carloz Lopez og Mr. Fong (GB) vandt Stratford-On-Avon Ærespræmie foran Jacob Johansen og Master Chef (IRE) og Martin Rodrigez og Maltho. Mr. Fong er ejet af Aknita Group AB, Sameliste 03 Invst, og trænes af Bent Olsen


Dejlige Master Chef (IRE) nu 9 år, sørgede for dobbeltsejr til træner Bent Olsen


Træner Jessica Long bliver interviewet af Carsten Bundgaard efter sejr med Momse i The Kathleen Augusta Oemann Mini Derby Maiden


Svenske Træner Jessica Long tog ikke til Klampenborg forgæves. Shane Karlsson og Momse vandt foran Elione Chaves og Sterling High og Jabob Johansen og Cuba Libre. Momse er ejet af Light Valley Stud og Milo Racing


Damernes kamp var det her. Indeste Sara Slot på Little Quest og Ulrikke Nielsen på Easy Lifte (GB). Sara Slot og Little Quest vandt, efter de to kom Rafael Schistl på Black Angel. Little Quest ejes af Stengården I/S og trænes af Alan Thelix. Hesten er iøvrigt til salg – Henvendelse Alan Thelix

Klik nedenfor, for at se og læse mere!


Oliver Wilson på Footstepsofspring (IRE) og Jacob Johansen på Forray (GB) havde også hård kamp om det, men Oliver Wilson og Footstepsofspring, får en hals’ fordel og vinder foran Forray og Iago Serry og Lady Stromboli (USA)


Hvis du synes, jeg gentager mig selv lidt med hensyn til Oliver, er det simpelthen fordi, han var aldeles ustyrlig på dagen og lavede hattrick med 3 sejre og nu er førende i jockeychampionatet, udover 3 førstepladser, blev det også etil en anden- og en tredjeplads


Det var Bettina Wilson’s 1. sejr på dagen og også Oliver’s 1. Tidligere fik han også en 2. plads for Bettina med Stubbs (IRE). Footstepsofspring (IRE) er både ejet og trænet af Bettina Wilson


Unni Jacobsen trænede Wrap Core tog karrierens første sejr for ejerne E. & A. Thomsen/Jacobsen & Kærsgaard. Wrap Core vandt foran Le Tølbøll og Mytho (GB) og Gerradina (SWE) og Åse Marie Brown


Dagens 2. sejr til Bettina Wilson og dagens 2.. til hendes søn Oliver! Her er det med Kingsbridge ejet af stald Maika foran Martin Rodriguez og Trinity (SWE) og Nicolaj Stott og One Giant Step (IRE). Alle de her sejre gjorde at Oliver nu er mest sejrende jockey og har en god start mod en sejr i championatet


Dagens sidste løb og dagens 3. sejr for Oliver Wilson blev med Birgitte Nielsen trænede Indian Fire (IRE), foran Rafael Schistl på First Player og Anna Pilroth på Kid Creole

Jeg ved ikke lige, hvor den går gal for mig. Inden løbsdagen, havde jeg lover mig selv ikke at tage så mange fotos, og så lykkedes det mig, at brænde 930 fotos af på en løbsdag – vist rekord endnu i år og noget der bestemt ikke var planen. Hm, så meget for planer. Der var for meget, jeg gerne ville fotografere og så ryger der altså nogen.

Alas, af samme grund, har ventetiden på dette indlæg (og et mere, der er “i trykken”) ladet vente på sig, for det tager altså sin tid den slags – al for meget tid. I princippet kunne jeg sidde her i døgndrift, men jeg har også andre ting, der skal ses til indimellem, udover at det kan jeg slet ikke holde til. Men jeg når det sådan henad vejen og det må og skal bare være godt nok. Og så håber jeg, I synes om det viste.

Nu er klokken igen blevet mange, og jeg må slappe af, efter endnu en dag, hvor jeg har været “på” i al for høj grad og nu er helt smadret. Men i morgen er atter en dag og så har jeg et indlæg som jeg har glædet mig til at skrive/vise jer. I mellemtiden kan I se alle resultater fra dagen her.

Tags: ··················

2 Comments so far ↓

Leave a Comment