Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Irish Day

June 4th, 2014 · 2 Comments · Foto, Irish Day, Klampenborg, Klampenborg Store Sprint


En Polterabend havde fundet vej til banen – de hyggede sig


Oliver Wilson på Simbad (FR)


Marcos Robaldo på Smartinblack (IRE)


Francis Waveru på Ferrari Junior og Manuel Santos på Florence Craye (GB)


Cathrine Weilby på Zolitall (IRE) efter sejr i The Tourism Ireland Handicap, som de vinder foran Elione Chaves/Plotting (GB) og Luis Santos/Marley


Oliver Wilson på Liber (GB) vinder Klampenborg Store Sprint foran Luis Santos/Master Chef (IRE) og Shane Karlsson/Fortunens Boss


The Viking House Handicap blev vundet af Le Tølbøll på Borodino (IRE) her set sammen med træner og hendes far Jørgen Tølbøll, foran Marcos Robaldo/Palagirl (IRE) og Oliver Wilson/Indian Fire (IRE)


Dagens sidste løb tog Oliver Wilson sig også af om bord på Nordic Star, foran Rafael Schistl/First Player og Marcos Robaldo/Stolga’s Daughter

Her får I lidt indtryk fra Irish Day. Det er altid festligt, men jeg synes ikke der var helt så mange mennesker, som der kunne have været, og som der før har været. Men sikkert var det, at dem som kom, hyggede sig. Der var irsk musik, dans, øl og kendisser også. Og der var så galt irske heste (opdrættet i Irland) også.

Fremover bliver der ikke nødvendigvis fotos fra alle løb, og således heller ikke på Irish Day. Jeg prøver at komme i bund i det, jeg allerede har liggende, og det alene kan sikkert tage min tid ud – også selvom jeg bliver gammel.

Men lad nu det ligge, jeg forsøger, at holde det lidt nede også fordi, jeg jo ikke “kun” fotografere hestene, men også ellers. Faktisk synes jeg jo det er sjovt at fotografere hvad som helst og allerede søndag var jeg inviteret til et arrangement, der også var oplagt for kameraaktivitet. Dog skal indrømmes, at jo det var hesterelateret. Men jeg håber, I synes om fotos og når resten er klar, skal jeg sige til de forskellige steder.

Forude venter masser af væddeløb – fredag er der Nationalgalopp på Gärdet, Lørdag/Jydsk Derby, 2. Pinsedag/Klampenborg – HKH Prs. Benedikte’s Ærespræmie bl.a. og tirsdag er der Stockholms Store Pris på Täby, så der er rigeligt med galop i sigte.

Tags: ···············

2 Comments so far ↓

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield