Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Derbygallops 2014

July 28th, 2014 · 1 Comment · Derby galops, Foto, Klampenborg


Der kom mange flere senere, men på det tidspunkt, var jeg rykket meget længere hen


Marcos Robaldo/Dark Lane, Manuel Santos/My Pearl og Francis Waweru/Anassa


Den imponerer mig hver gang, jeg ser den Falconet – her med faste partner Jacob Johansen


Helle Christensen/Gilbertian og Ian Archer på Final Score


Carlos Lopez på The Seducer og Susie Glennie på Lariyda gik kun lige rundt svinget og arbejdede på sandet


Pouline Mensen/Rosilla (SWE) og ?/Pouline (IRE)


Marcos Robaldo/Half Prince


Francis Waveru/Gentleman Jack og Marcos Robaldo/Half Prince


Lise Vest på Marquis First og Oliver Wilson/Jack Of Clubs

Det var den traditionsrige Derby Gallopmorgen i dag, og jeg drog afsted, så jeg var på banen lidt over halv 7. Der var allerede kommet nogen, og jeg blev budt et lille glas, da jeg kom. Sikke en velkomst at få – tak for det!

Jeg må sige, at det var en noget “tynd” affære denne græsgalop. Det er noget, jeg holder utroligt meget af, at se hestene på græsset. Selvfølgelig også på sandet og cushin, men det ser jeg jo så ofte. At piske frem og tilbage mellem sand og græs, er en umulig affære, også fordi man risikerer, at miste nogen af dem, der så rent faktisk går på græsset. Det viste sig ovenikøbet, at nogen havde været nede og gå på sandet en hel time før, græsgallops startede. Det ville jeg gerne have vidst, for det var en af de heste blandt andet, jeg rigtig gerne ville have set. Jeg kunne i det hele taget ønske mig langt bedre koordination og information omkring det her.

Når det er sagt, er jeg helt klar på, hvorfor der var så få heste på græsset, og hensynet til dem, kommer selvfølgelig først, intet om det. Men det havde været rart at se, langt flere heste. Eller i det mindste, hvis man kunne have koordineret, så alle de heste, der gik på sandet, kom samlet og på græs ligeså, men det er jeg godt klar over, er stort set umuligt – ønsketænkning fra min side.

Anyway, jeg nød de heste, der rent faktisk kom på græsset og jeg fik da fotos også som det ses. Nu er det så kun at vente på det bliver søndag, og DERBY-dag, vel mødt! Jeg håber, I som vanligt lige vil hjælpe med de få, jeg ikke har styr på!

Tags: ··························

One Comment so far ↓

Leave a Comment