Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Kommentarvenlighed

July 29th, 2014 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Josefin Landgren på Grace From Grasse (IRE)

Kommentarer i blogverden, er meget omtalt. Enten får man for mange, de forkerte eller potentielt slet ingen eller simpelthen for få. Jeg synes klart, jeg får alt for lidt.

Dels er det den store blogdød, og dels tror (håber) jeg, at mit seneste påhit udi spam-løsning har noget af skylden. Jeg brugte SweetCaptcha, og det har virket. Ikke det der ligner spam stort set i alt den tid, jeg har brugt, udover nogen, der åbenbart var menneskeskabte.

Men det er jo også sådan, at mange læser og blogger via tablets og telefon nu, hvorfor den løsning ikke duer. Man kan nemlig ikke hive på en tablet eller en mobil. Altså måtte der ske noget andet. Nu har jeg forhåbentlig fundet en bedre løsning, som I som brugere slet ikke ser. Så vid, at nu kan du smide kommentarer, uden at skulle hive eller udfylde noget som helst og en hindring så ihvertfald er ryddet af vejen. Jeg ser frem til at høre fra jer.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment