Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dansk Derby 2014 – Davicii (GB) – 2. i en række!

August 24th, 2014 · 2 Comments · Dansk Derby, Foto, Norsk Derby, Svensk Derby

Follow my blog with Bloglovin

I skrivende stund, har Træner Niels Petersen lige vundet Scandic Norsk Derby 2014. Således, har han vundet alle de Nordiske Derby’s i år, først det svenske Derby, hvor indløbsrækkefølgen var omvendt af i dag, hvor Duke Derby kom først og Eye In The Sky blev 2., siden var det det så det danske Derby med ovenfor sete Davicii, og nu så en dobbelt igen med Eye In The Sky og Duke Derby. Det er næppe sket før, og er således historisk.

Således blev Davicii, uden at vide det 2. i en række af Derbysejre, men det skal ikke tage væk fra, at han, som iøvrigt var købt for kun 15.000,- kr., vandt på ganske overbevisende måde og iøvrigt også med Rafael Schistl i sadlen, som Eye In The Sky i dag i Norge.

Davicii (GB) er en brun vallak (Panis-Hivernale), opdrættet i Sverige, ejet af Stall Bonne Nuit, og som sagt trænet af Niels Petersen, Norge, og blev redet til sejr af Rafael Schistl

Hermed skal lyde et stort tillykke til Stall Bonne Nuit, Jockey Rafael Schistl og ikke mindst Træner Niels Petersen. Vil du se alle fotos fra dagen ligger de her.

Tags: ········

2 Comments so far ↓

Leave a Comment