Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Han kom, han red og han sejrede – Kevin Stott

August 7th, 2014 · 4 Comments · Dansk Derby, Foto, Klampenborg, Larch Ærespræmie


Fra start til sejr i Larch Ærespræmie – Lillebror (Pistachio-Miss Moet) med jockey Kevin Stott, ejet og trænet af Susanne Johansen og opdrættet af Bechmann Racing

Jeg skal ikke kunne sige, hvordan andre har haft det, men jeg personligt glædede mig til at se Kevin på Derbydag. Dels fordi, det meget ofte er sådan, at når vi får jockeys (på papiret) over, så aflyser de i sidste øjeblik (som det også skete med E. Pedroza). Det er altid trist, for selvom, vi er glade for de jockeys vi har, så er det altid spændende med besøg fra det store udland også.

Kevin er selvfølgelig interessant, fordi han er en dygtig jockey. Ekstra sjovt er det så, at han fik mulighed for at ride mod en af sine storebrødre Nicolaj på dagen, og det endda flere gange. I selve Derbyet kom de endda ind i rækkefølge lige bag vinderen Nicolaj på Stradivarius og Kevin på Harbour Light (begge trænet af Søren Jensen).

I Larch Ærespræmie slog lillebror alle de andre, for han gik sørme hen og vandt på – hvis man synes om “tilfældigheder”, og ordspil, hesten Lillebror! Lillebror og Kevin kom ind før Carlos Lopez på Sazerac, og Oliver Wilson på Miss Tiffany. Første og andenhesten i mål er begge opdrættet af Bechmann Racing og efter hingsten Pistachio (GB). De to og 5. hesten i Derbyet The Seducer har trådt deres barnehove sammen hos Bechmann Racing i Karlebo.

Det var rigtig fint at se Kevin i Danmark, og det er jeg helt sikker på, jeg ikke er den eneste, der synes. Fantastisk dygtig og professionel og jeg håber da, vi får muligheden igen på et andet tidspunkt. Udover at være en dygtig rytter, er han, som det ses også utroligt fotogen.

Det må også have været sjovt for brødrenes familie at overvære ihvertfald 2 af sønnerne “i kamp”. Synd at Marc ikke også kunne deltage i løjerne til hest, men ham har vi så stor fornøjelse af som træner istedet. Jeg håber Kevin nød sit besøg på Klampenborg og har lyst til at komme igen.

Tags: ·········

4 Comments so far ↓

Leave a Comment