Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

“Madammen” og Manuel i topform

August 9th, 2014 · 1 Comment · Fawzia Stakes, Foto, Klampenborg


Manuel Santos vinder Tattersalls Grand Cup på Madame Eprit (Esprit Du Nord-Kinky Spot), ejet af Uffe Juul og trænet af Helle Christensen, foran Shane Karlsson og Lake Cooloola (GER) og Luis Santos og Alerted (USA)

Det var en “Madamme” i topform, der vandt Tattersalls Grand Cup. Jeg tror roligt, det kan siges, at hun er blevet en stor publikumsfavorit, fordi hun, når hun folder sig ud, i den grad imponerer.

Således var det også på Derbydag, hvor hun kom i en spurt til sidst, der var helt fantastisk. Ikke mindre imponerende og i storform var Manuel Santos, som red Madame Esprit. Han havde hele 3 sejre på dagen, som det ses på fotos.

Manuel er en af hverdagens helte, og en mand der ikke gør meget væsen af sig. Det burde han. Ingen er mere flittig end ham, og man kan se ham ride på banen næsten fra solen står op til banen lukker igen ved middagstid.

På overfladen ser det nok glamourøst ud for dem, der ikke kender til det, men os der kender bagsiden ved, at det kræver meget arbejde af alle implicerede i den daglige træning. Og så er det så skønt, når det lønner sig. Tillykke til alle omkring Madammen og de andre vindere.


Først en sejr på Manacor, ejet af Akinita Group og Pal Management og trænet af Bent Olsen


Dernæst en sejr i Mingun Fawzia Stakes med Hoku (IRE), ejet af Stall Chambre og trænet af Bent Olsen

Tags: ········

One Comment so far ↓

Leave a Comment