Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Åringsauktion 2014 – Resultat

September 27th, 2014 · No Comments · Avl


Fra Åringauktionen 2012

Jeg sad og fulgte auktionen online, da jeg desværre stadig er nedlagt af en vedvarende og noget irriterende lunge- og lungehindebetændelse.

Det var meget flotte priser for langt størstedelens vedkommende, med rekordbeløb på 550.000 kr. på dagen. Der var selvfølgelig også dem, der slet ingen bud fik, dem der gik retur, og så var der også nogle udgåede, dels meldt fra på forhånd og nogle kom til.

Selv var jeg meget, meget fristet mange gange, men nu er det jo sådan, at ingen penge, har jeg nok af, så jeg er ikke så heldig, at jeg kunne byde på en af mange, mange fine åringer. Jeg glæder mig til forhåbentlig at deltage i egen person næste år.

Du kan se resultatet af auktionen her (klik på knappen øverst længst til højre for bedste visning – pilen).

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment