Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Long & Warren Hill 6. og 8. september 2014

September 20th, 2014 · 1 Comment · Udenfor Skandinavien

Taget om eftermiddagen den 6. september

Fotos nedenfor, er taget mandag den 8. september.

Som mange ved, har jeg lige været et smut i Newmarket, England. Det havde en helt speciel årsag, nemlig, at jeg skulle over at hilse på alletiders Frankel. Har du ingen fotos af ham? Jo, det har jeg bestemt og det kommer, men jeg kan jo kun lidt ad gangen. Og med til Newmarket, hører også en tur til Long Hill og Warren Hill. Først var jeg deroppe, da jeg ankom om lørdagen, bare lige for at indsnuse byen og atmosfæren, og så op klokken megatidligt mandag for at se galops. Eller galops og galops, det var mere canters, for græsgalop er så vidt, jeg har forstået kun onsdag og lørdag, men der havde jeg jo ikke mulighed for at komme dennegang.

At sige, at det var en smuk morgen, forslår næsten ikke, men det kan I selv se udfra fotos. Jeg var der før selv de allerførste heste, men til gengæld fik jeg også en solopgang, der ikke fås flottere. Som nævnt her, var folk utroligt søde og snaksaglige, og var med til at gøre hele min tur så fin. Næste omgang er Frankel. Iøvrigt kan du her se en liste over trænere i Newmarket. Øverste foto er fra Heath House Stables, hvor Sir Mark Prescott hører til. Han er kendt for de knuste flasker øverst på muren, som skal holde uindbudne væk. Tror generelt venlighed ligger lidt tungt der, også pigerne derfra, som jeg mødte, kunne (også?) trænge for et venlighedskursus!

Om det var kulden og de til dels våde fusser denne morgen, der har givet mig lungebetændelsen, skal jeg ikke kunne sige, men faktum er, at jeg stadig slås med den. Men nu fik jeg da lagt dette op, og der ligger masse mere. Men det får komme, så godt jeg kan. Rigtig god weekend til jer fortsat.

Tags: ····

One Comment so far ↓

Leave a Comment