Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Bologne (IRE) søger et nyt og kærligt hjem

February 6th, 2015 · 2 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Bologne (Pennekamp-Bird In Blue) født 2000

Forleden kunne du læse, at herren ovenfor, er gået på pension. Det er for så vidt rigtig nok, bortset fra, dette skete allerede i august måned sidste år. Hans bedrifter i den forbindelse, kan du læse i indlægget på Galopsport. Dette handler om noget helt andet.

Som det ses af ovenævnte fødelsesår, så fylder Bologne lige straks – 10. marts – 15 år. Så det er fair nok, at han ikke gider væddeløb længere. Til gengæld vil han (og ikke mindst hans ejer) rigtig, gerne have et nyt godt hjem til ham. Han elsker sine skovture og kan sagtens springe vandpytter og træstammer og kan godt lide det, ligesom han aldrig har fejlet noget i det hele taget og har 4 meget fine ben og er 160 i stang. Derudover er han sød og omgængelig at have med at gøre, og elsker en sludder og sine gulerødder.

Det vigtige her er ikke så meget prisen, som at Bobber, som han bliver kaldt, får det godt. Kender du nogen eller har du selv lyst og mulighed så kan du henvende dig til Rikke Bay Torp på telefon +45 25 23 75 85 Susanne Hjuler på telefon +45 26 82 77 79 for yderligere information.

Tags: ····

2 Comments so far ↓

  • Erik Søndergaard

    -ville gerne have råd…

  • horseracing.dk

    Sådan er vi mange, der har det Erik. På den anden side, så havde jeg nok “en mindre” samling” nu!

Leave a Comment