Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Giveaway – Kalender med fotos fra 2014

February 3rd, 2015 · 12 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


East Meets West med jockey Elione Chaves og trækker Christel Brix på Irish Day 2012

Som lovet skal vi have en Giveaway nu her, i anledning af at Facebooksiden, har oplevet en dejlig fremgang på det seneste. Det glæder mig meget, når jeg nu ikke får skrevet så meget her eller lagt så mange fotos op, som jeg kunne ønske mig.

Det eneste I skal gøre, er at skrive en hilsen til det her dette indlæg på bloggen for at deltage i lodtrækningen om dejlig kalender. Den kommer af gode grunde til at starte i februar istedet for januar, men det bliver fotos jo ikke ringere af. De vil altsammen i modsætning til disse være fotos fra 2014. Udover dejlige galopfotos, er alle løbsdage i Skandinavien skrevet ind på den, ligesom Danske Helligdage.

Jeg trækker lod mellem dem, som har skrevet til mig her, på søndag den 8. februar. Kalenderen bliver leveret her den 10, og skal så sendes videre. Vinderen får direkte besked.


Opløb mellem East Meets West og Solo/Rafael Schistl i 2000 Guineas Trial, samme dag, som vindes af Solo/Schistl før East Meets West/Chaves, Darcy/Martinez

Tags: ·······

12 Comments so far ↓

Leave a Comment