Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Lidt forbedringer

February 16th, 2015 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg, Pompøs Cup


Tilbage i 2013, hvor Rafael Schistl vinder Pompøs Cup på en af mine favoritheste – Lumineuse, som jeg har været så heldig at hilse på nyeligen hos hendes nye ejer/træner. Lige dejlig og stadig kæmpestor – hun er Academy Award/Lumen – skøn hest

Som I ved, så gør jeg mit bedste, for at prøve at forbedre siden her, og i det hele taget gøre så meget, som jeg kan overkomme. Langt fra så meget, som jeg gerne ville, men sålænge jeg gør mit bedste, kan ingen forlange mere. Noget af det, jeg skal have gjort er at holde links opdateret, tilføje nye etc. Der er rigtig mange, man kan kaste sig over og heller ikke på det punkt, er jeg noget, der ligner halvt færdig – hvis man nogensinde kan sige, man bliver det. Det tror jeg ikke. Men stadig, der er masser endnu.

Derudover har jeg nu gjort sådan, at dem der ikke er på facebook eller bare vil “like” et indlæg her, kan gøre det anonymt på hjertet i bunden af indlægget. To nye links er kommet i sidebaren, og det er Dubai Racing Club og Dubai World Cup – de kommer også som links under udenlandske baner, men igen lidt ad gangen, for nu er jeg ved at trille af pinden her. Derudover fik jeg endelig opdateret banens logo i sidebaren også.

Som altid er der også masser af fotos, der ikke har været vist før, blandt andet disse af Lumineuse, som jeg altid har synes vældig godt om, og jeg gjorde iøvrigt også om hendes mor.

Der er flere tiltag i min “idebank” og det kommer ganske stille. Det er ikke så skidt at have noget at glæde sig til, tænker jeg! Håber I får en god uge.


Rafael og Luminieuse på vej i vindercirklen

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment