Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinderen blev…..

February 8th, 2015 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Van Ruymbeke/Hanna Märtensson og Alicia In My Dreams/Jasmine Nilsson i opløbskamp i Amatørhandicap 21. juni 2014

Så blev det søndag og tid til at finde vinderen af kalenderen. Det blev Öllegård, der løb med sejren, som det ses nedenfor. Tillykke til dig, jeg håber, du bliver glad for kalenderen.

Det var meget svært at vælge fotos til kalenderen, for der er jo som, I nok kan regne ud, mange, mange hundrede at vælge imellem. Så det jeg kunne gøre, var at tage nogle, jeg selv synes rigtig godt om, med skulen til at prøve, at vælge lidt bredt. Det er ikke let, og bare lige for at klargøre, så er ovensiddende foto ikke med i kalenderne, men kunne godt have været det.

Tusind tak for de pæne ord om mine fotos! De er utroligt værdsat! Der er lagt passion og kærlighed i hvert eneste, og det er dejligt, at I synes om dem. Vi tager en tur mere, end anden gang! Tak for jeres deltagelse!

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment