Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Det er så moderne og nu også her

March 27th, 2015 · No Comments · Diverse, Enghavelyst, Foto, Klampenborg, Photo Favourites


Finish First på Enghavelyst

Det er der meget, der er, men her taler jeg om fusionering. Som regel er det firmaer, der fusionere, men her er det blogs, der er blevet fusioneret.

Som mange måske ved, så havde jeg en blog, der hed Finishfirst.dk. Den er endnu ikke nedlagt, men når jeg har sikret mig, at alt er kommet med over (det ser det helt bestemt ud til), så bliver den slettet. Og hvorfor så det? Tjah, dels har Finish jo ikke været galophest i mange år nu, og dels så koster hver blog også penge. Dertil kommer, at der af samme årsag ikke er nogen besøg på hans blog, så der var ikke langt til en fusionering, da jeg selvfølgelig ikke ville slette alt materialet om mit hjertebarn.

Så har du lyst til at se fotos af en af de smukkeste heste, der nogensinde har løbet på Klampenborg, udover at læse om dels hverdagslivet og løbsdage også, så er det bare at søge på Finish First, og så ligger alle indlæggene herovre nu.

Moderne teknik – det er nu smart – man importerer bare alle filer og så er den i vinkel. Der er småting, jeg skal rette til i den forbindelse, men som med så meget andet, så kommer det stille og roligt.

Og Finish? Han går i Nordsjælland og nyder livet og styrer stadig folden med hård hånd, ved jeg fra meget pålidelig kilde.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment