Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Et smut i stalden bl.a. hos Årets To-åring

March 1st, 2015 · No Comments · Foto, Klampenborg

Jeg var et smut i stalden i går, og jeg fik taget et par fotos med telefonen. Det er sjældent efterhånden, at jeg tager mit rigtige kamera med derned, men det er da klart noget, jeg skal til at blive bedre til igen. Også at komme ned på banen og få lidt fotos. Det er evigheder siden.

Men i går blev det til fotos af de her to. Den øverste er Stinger (Academy Award – Embattle) sammen med Stella, lige inden de skulle ned på banen. Og det andet er Stradivarius (Chinese Mandaring – Amusement) og Dorte lige da de kom tilbage derfra. Begge store og dejlige drenge som begge har gjort det rigtig flot.

Nu blev det så sådan senere på aftenen, at Stinger blev kåret til årets to-åring ved Klampenborg Awards. Noget vi helt sikkert er både glade for og stolte af i stalden. Stradivarius hører jo til hos naboen, men det bliver han ingenlunde mindre dejlig af. Rigtig god søndag til jer.

Tags: ·········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment