Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Første morgen i 100 år

April 13th, 2015 · 1 Comment · Dejlig dagligdag, Diverse, Foto, Klampenborg


Dorte på Stradivarius og “Mulle” Candyfloss


Dani på Imagine


Birgitte på Reel Quest og Gert på Bayonet


Nicolaj på Good One og Iben på Armagnac


En tur i startboksen blev det også til for Good One, mens Armagnac og Iben ser til

Her til morgen var jeg meget, meget tidligt oppe og nede på banen med kameraet for første gang i 100 år. Grunden var, at Iben (Buskop) havde ladet fortælle, at Good One skulle arbejde. Eftersom jeg jo tager mig meget af ham, ville jeg gerne se det. Og da hende og Nicolaj er megatidligt på den, så måtte jeg jo også være. Så lidt over 6 var jeg nede på banen og vente på, de kom.

Det gode ved at stå der og vente er, at der jo kommer andre spændende heste og ryttere forbi. For det så ikke skulle være løgn nu jeg er dernede for første gang siden, Guderne må vide hvornår, så løb jeg næsten tør for batteri. Det forstod jeg intet af, for jeg havde lige opladet mit batteri. Så nu skal jeg lige have undersøgt, hvad der er sket der. Men nu ryger det til megaopladning, og så skulle der da gerne være fuldt blus på til i morgen. I morgen? Ja, for der var kommet så meget vand, at banen ikke var helt optimal for arbejde, så det bliver i morgen. Som jeg var inde på, så kan min “stå-tidligt-op-muskel” med fordel komme i træning, for den har godt nok ligget i dvale længe. Grundet problemerne med batteriet blev det ikke til så mange fotos, og dem jeg skulle have af Nicolaj og Good One blev ikke gode fordi solen som ellers pænt havde gemt sig bag en sky selvfølgelig valgte at sætte fuldt blus på lige der – typisk, så vi må se i morgen.

Som altid vil jeg gerne have hjælp til lidt navne her – hestene fra Inge Mette Dejgaard er efter udelukkelsesmetoden ved kig på træningslisten, men den orker jeg ikke i forhold til Jensens to, så assistance tak.

En af mine læsere af indlægget om Staldrundgangen, sagde at man jo med fordel kunne have nævnt staldrundgangen i lokalradio el. lignende, så flere vidste. Jeg mente da bestemt, at Hestejerforeningens Staldrundgang, de andre år, var blevet nævnt i Villabyerne. Det viser sig så nu, at det er den ikke blevet sidste år og heller ikke i år.

Det undrer mig så lidt, at man ikke har sendt en pressemeddelelse til dem (og andre), for vi vil da gerne have flere hesteejere i sporten eller der er måske noget, jeg har misforstået…. Men det kommer jo så igen an på, om Staldrundgangen var for alle eller kun for Hestejerforeningens medlemmer. Som aktivt deltagende, er det jo ikke noget, jeg som sådan lige lægger mærke til, men for et par år siden var det så for alle. Det vil jeg lige prøve at undersøge og vende tilbage om.

Tags: ·············

One Comment so far ↓

Leave a Comment