Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Pssst….det er altså på lørdag!

April 21st, 2015 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg


Carlos Lopez og Sazerac 3. maj sidste år, inden de vinder Churchill Downs Handicap

Tjah, de indviede ved det selvfølgelig, men der er garanteret også nogen, der ikke lige har helt styr på det. Det er på lørdag, der er sæssonstart på Klampenborg Galopbane. Tænk engang, bedst som man synes der var evigheder til, så er vi her igen….det går stærkt synes jeg. Skulle du nu have en ide om, at du måske vil til galop eller alternativt vil se hjemme fra stuen, hvis det sådan fysisk er lidt svært tilgængeligt, så får du jo brug for en startliste, og den er lige her. Som du vil bemærke ved eftersyn er dagens 2. løb netop opkaldt efter Sazerac.

Tags: ····

One Comment so far ↓

Leave a Comment