Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sæssonstart lige straks

April 6th, 2015 · No Comments · Foto, Klampenborg


Oliver på Two Cool Cats (IRE) i 2011, hvor de fik en 2. plads

Lige om lidt har vi sæssonstart. Helt nøjatigtig den 25. april. Jeg glæder mig som alle andre, men i år, må jeg stå over på selve åbningsdagen. Ikke noget, der huer mig, men engang imellem er man nødt til at prioritere andre ting, og den står jeg så i.
Dermed kan jeg så allerede nu meddele, at der ingen fotos bliver på åbningsdag – beklager!

Til gengæld får I, der dukker op muligheden for at se Oliver i sadlen igen. Dette bliver endda hans debut efter det uheld han havde under et træningsophold i Italien for snart noget siden. Genoptræningen går bedre end planmæssigt, men “better safe than sorry”, så Oliver tager det forsigtigt, og venter med debut til Klampenborg åbner – et godt og fornuftigt valg synes jeg. Og så vil jeg glæde mig til at se Oliver og alle jer andre, løbsdagen efter, som er den 2. maj. På glædeligt gensyn der!

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment