Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Bonus på en løbsdag

May 26th, 2015 · No Comments · Foto, Galops, Mowerinaløb

Lørdag var det som bekendt løbsdag Pimms No. 1 Mowerina blev afholdt, og det vender jeg frygteligt tilbage til. Der var som altid flere gode løb, og dem jeg så både hjemme og på banen nød jeg. Men allermest nød jeg de græsgalops, der var efter selve løbsdagen.

Heldigvis var jeg på plads, fordi vores to heste skulle gå en galop også, men resten var ren bonus. Faktisk fotograferede jeg Brownie og Hongkong (Dragon?) også, men uvist af hvilken grund, var der desværre gået helt “ged” i de fotos. Så vidt jeg forstod, ville der også kommer nogle af Bettina Andersens heste på græsset, men der var jeg gået.

Jeg talte med en hesteven på vej til stalden,og vi var enige om, at det var en supergod ide, også for publikum. Dog kunne jeg personligt tænke mig, at der ikke gik så længe imellem hvert hold således at man sørgede for, at næste hold varmede op, mens de andre gik galop, så det kunne gå lidt mere flydende.

Men det er så helt personligt, fordi jeg stod og ventede på dem, og ikke sad i baren med en drink, hvilket nok gør en vis forskel. Når det er sagt, så hestene rigtig godt ud og jeg nød dem, da de endelig gjorde deres entre. Og hvis ikke du var så heldig at se dem, kan du så se ihvertfald nogen af dem her. Enjoy! Jeg afventer nøjagtige navne på de par jeg ikke har, så de kommer. Husk musen over fotos for tekst.

Photos ©Horseracing.dk – All rights reserved

Tags: ·············

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment