Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Lydløs 2. løbsdag med forhindringer

May 9th, 2015 · No Comments · 3-års Maidenserien, Foto, Klampenborg

Årets 2. løbsdag var en fin affære rent løbsmæssigt. Desværre blev det noget overskygget af, at banens lydanlæg var brudt sammen, således at der simpelthen ingen speak var overhovedet. Hvordan det lader sig gøre, skal jeg ikke kunne sige, men faktum var altså sådan, til trods for, at der var afholdt Generalprøve. Højst uheldigt, men nu skulle der være nødløsninger på plads. Gudskelov for det, for en løbsdag uden speak var en noget tam affære. Det er en af de ting, man tager for givet og ikke opdager, hvor vigtig er, før det forsvinder. Vi kan konstatere, sindsygt vigtigt!!

Mange evaluerer på alle de nye tiltag. Og når vi nu har rost for intiativer, og det faktum at der endelig sker noget, så er der også plads til lidt reflektion. Fordi der skal ske noget, behøver det ikke gå med lynets hast, INDEN man får tænkt sig om, og måske ødelægger nogen ting, der for det første er HELT unødvendige. Og for det andet bruger penge, der slet, slet ikke er nødvendige at bruge og ødelægger en stemning for publikum. At forbedre er ikke ensbetydende med at lave ALT om! Og jeg er bange for, det er opfattelsen for nogen.

På den anden side er der alle os, der er kommet på banen i mange, mange år, og som elsker den og snart ikke kan kende den mere. Og det gør ondt – ihvertfald på mig. Jeg ved, der skal fornyelser til i en vis grad, men når det ikke er til det bedre, så bliver jeg ked af det.

En af de ting, der ikke er bedre, er maddelen – ihvertfald for helt almindelige mennesker. Der er større udvalg, men til nogle priser, der er helt horrible. Jeg køber ihverfald ikke en anden gang en sandwich til 65,- kr.
Det kan helt bestemt gøres billigere og lige så godt, ligesom en bakke Pomme Frites ikke skal koste så meget.

Så det er ikke udelukkende “Guld og grønne skove”, selvom det er glædeligt at se, der kommer flere mennesker på banen.

Anyway, jeg håber, I nyder fotos fra dagen her og dem der er på facebook ved, der er mange flere ligesom alle fotos kommer her. Hold musen over fotos for beskrivelse!

Tags: ·······················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment