Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Schouboe Entreprise Forårshandicap

May 24th, 2015 · No Comments · 3-års Maidenserien, Amatørhandicap, Foto, Klampenborg

Se flere fotos herunder:

Det var en dag, der bragte Sara Slot hele to sejre og det samme til Bent Olsen. Og Hanne Bechmann trænede Lariyda (FR), fik slået fast, at man selv efter en længere pause ikke skal dømmes ude. Flot, flot comeback med en overlegen sejr med Carlos Lopez i sadlen. Der var flere medrivende opløbskampe og målfotos måtte flittigt i brug. Kigger man tider kan man se, at det er ganske lidt der skiller hestene i flere af løbene. Men det giver spændende væddeløb, og det kan vi godt lide.

Jeg håber, I vil nyde fotos. Senere kommer der i fotoalbum, ligesom på facebook også. For tekst til fotos – hold musen over foto!

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment