Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Heldigt sluppet!

June 28th, 2015 · 2 Comments · Diverse, Foto, Skandinavian Open Championship (Gr. 3)

Det forlyder, at Oliver Wilson er hjemme fra hospitalet, og er sluppet mere end heldigt fra sit styrt i eftermiddags.

Til de som ikke har hørt eller set noget, styrtede Oliver Wilson rundt svinget i SOC på Mekong River (IRE), og dermed faldt også Per-Anders Gråberg af Bank of Burden (USA) og Rafael Schistl måtte ligeledes “stå af” Moe Green (IRE). Det så umiddelbart meget voldsomt ud, og da der gik længe før de kørte med Oliver, var alle ved at gå til af bekymring.

Heldigvis ser det ud til, at der ingen brud er, og således kan Oliver genoptage sin ridning, så han er klar til Svenskt Derby. Dog kan formodningen om ingen brud, først endelig bekræftes ved en scanning om godt en uge.

At Oliver ikke kom alvorligere til skade og at ingen andre jockeys og heste gjorde heller, er et rent mirakel, og det er meget at være taknemmelig for. Og så skal der selvfølgelig igen lyde rigtig god bedring til Oliver.

Photos ©Horseracing.dk – All rights reserved

Tags: ·········

2 Comments so far ↓

Leave a Comment