Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

HKH Prinsesse Benedikte’s Ærespræmie

June 16th, 2015 · No Comments · Foto, HKH Prinsesse Benediktes Ærespræmie, Klampenborg

Det var min første løbsdag i et stykke tid. Jeg har været på ferie, og så var der en weekend, hvor der ikke var løb på Klampenborg. Det var dejligt, at komme til løb igen. Vejret var uderligt, men det har ikke bestilt andet på det seneste, så “what else is new”?. Lummert og helt udlideligt og med truende skyer hængende over vores hoveder det meste af tiden. Et par dryp blev det også til, men heldigvis ikke mere.

Dagens første løb var Gert Hansen’s 80 års fødselsdagsløb, og vinderen var første vinder for avlshingsten Appel Au Maitre (FR) som står på Stutteri Hjortebo, men er opdrættet af ejeren Jørgen Hovgaard. Moderen hed Veil of Night (GB), men hun er desværre død i 2014 kun 6 år gammel. Ærgerligt, for smukkere hest end Frøken Smilla, skal man da lede efter længe. Men sådan går det nogengange.

Det var dagen, hvor Sara igen fik en sejr, hvilket jeg under hende. Hun kæmper på og det lykkes – dennegang var det med Caitling. Og så skal vi jo slet ikke tale om hendes sejr i Jydsk Derby på Special Grey. Jeg var ganske rørt over det, det skal jeg gerne indrømme.

Også Marc Stott har vind i sejlene, og det synes jeg bestemt også han fortjener. Han vandt med den rigtig dejlige hingst Mericon med brormand Nicolaj i sadlen.

Finn Ind Again gav Gert Hansen en flot Fødselsdagsgave, da han sammen med Dina Danekilde vandt Gentofte Kommunes Ærespræmie for Stald Finn Ind. Selv havde jeg allerede i første løb overrakt Gert min gave. Jeg ville rigtig gerne have været til reception også, men grundet personlige udfordringer i øjeblikket, var jeg nødt til at tage hjem efter 6. løb desværre.

Det er længe siden, vi har set Hovsa i vindercirklen, men det var en sand fornøjelse, at se ham drøne i mål, med ørerne fremme til sejr i HKH Prinsesse Benediktes Ærespræmie med Malin Holmberg i sadlen. Som vanligt, var Prinsessen på plads for at overrække præmien.

Dagens sidste løb for mit vedkommende var Guineas Trial 2, som blev vundet af Irish Rock (IRE). Det var et løb med mange gode heste, og han var ikke umiddelbart favorit. Det var 3. hesten i mål Brownie, trænet af Bent Olsen, men det er jo det facinerende ved væddeløb – you never know.

Husk at holde musen over fotos for teksten og så kommer der flere fotos senere på facebook, og i fotoalbum.

Photos ©Horseracing.dk – All rights reserved

Tags: ··················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment