Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tillykke med de 80 år

June 11th, 2015 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg

Et stort tillykke til Gert Hansen med den runde fødselsdag på lørdag. Han er altid hyggelig og rar at få en sludder med, det være sig, om han er til hest eller på jorden.

Det må være noget nær rekord, at ride ud, når man er 80 år. Jeg er behørigt imponeret og jeg tror mange ønsker og håber, de vil være i stand til det samme og nå deres 80 års dag i så fin form som Gert.

Jeg har grebet enhver chance, jeg har haft for at fotografere ham til hest, og her er et lille udvalg, hvor det øverste er fra her i foråret. Det sidste er af ældre dato, men dog ikke længere væk end 2012.

Som mange ved har Gert været en af de bedste jockeys i Danmark engang og fejret alle de store triumfer. Når man har redet ud så mange år, så ligger det i årerne, og er ikke bare noget man slipper og er formentlig årsagen til at Gert holder sig så frisk.

Jeg håber, han får en rigtig dejlig dag, som bliver fejret på banen, hvor dagens første løb netop er opkaldt efter Gert i dagens anledning.

Photos ©Horseracing.dk – All rights reserved

Tags: ·······

One Comment so far ↓

  • Årets Kongelige foto | deborah.dk

    […] vi i stalden til henad 9.30-tiden og så drog vi hjemover. Jeg skulle have pakket en gave ind til dagens fødselar, og ned og aflevere den – var meningen, og så ville jeg lige kigge til far også. Første […]

Leave a Comment