Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Derbygalops 2015

July 27th, 2015 · No Comments · Derby galops, Foto, Klampenborg


Brian Wilson på Loyal og Jan-Erik Neuroth på Marquis First


Close-up af Jan-Erik og Marquis First


Amalie Jelstrup på Potala og Cathrine Weilby på Minuty Prestige


‎Cristian Fuenzalida Garcia på Runners Sister

Francis Waveru på Falconet


Carlos Lopez på Captain of Comerce, Marcos Robaldo på Hongkong Dragon og Rafael Oliveira på Manacor


Dina Danekilde på Sergel og Josefine Svensson på Freehouse

Christel Peuthun på Hongkong Emperor og Francis Waveru på Legial


Dina på Herman Cross og Shane på Sing In Colors


Dina Danekilde på Herman Cross Shane Karlsson på Sing In Colors


Marcos Robaldo på Hongkong Paradigm og Rafael Oliveira på Flaming Secret


Romar Melo de Barros på Nile City og Valmir De Azeredo på Legalizer


Sara Slot på Special Grey


Heidi Edson på Ferrari Junior og Sara Slot på Special Grey


To heste fra Søren Jensen: “Mulle” på Beaufort Twelwe og Nicolaj på Trustyourinstincts

Business on the go – Bettina Andersen på Fortunens Boss


Rafael Oliveira på Miss Tiffany og Marcos Robaldo på Gwendolynn

Carlos Lopez på Indigo (FR)

Carlos Lopez på Indigo (FR)

Det var bestemt ikke ønskevejret da jeg stod op. Det var mørkt, så køligt ud, og hvis ikke det allerede regnede, så havde det lige gjort. Efter tjek på altanen kunne jeg lige der konstatere, at det ikke regnede længere, men det havde lige gjort.

Vel nede på banen mødte jeg alle de sædvanlige dejlige mennesker og fik en kop kaffe, mens vi ventede på, at de første heste skulle vise sig. Det varede lige lidt og i mellemtiden begyndte det at øse ned. Ikke lige det optimale vejr til fotos, men man må jo klare sig og få det bedste ud af det. Det var så heldigt, at der var tid imellem hestene, og der kunne jeg så søge i læ. En af de hyggelige sludre mellem byger, mens vi ventede, var med Jacob Johansen, der var til galops. Dejligt at se ham, der stadig er spærret inde i halskrave. Han afventer scanning for at se, hvordan det hele ser ud, men han var ved godt mod og det var dejligt at se ham.

Der var et par Søren Jensen heste jeg ikke fik, simplethen fordi jeg fik nogle rent tekniske problemer. Men så fik jeg til gengæld et par af hans senere, som de andre fotografer ikke fik, ligesom jeg også fik Indigo og et par ekstra fra Bent Olsen. Dette skyldtes, at jeg blev nede på banen, da alle andre valfartede op for at se lodtrækningen. Det gjorde jeg, fordi jeg jo kunne se på sedlen med heste, at Indigo skulle komme og jeg kunne ikke så godt gå, når en af vores egne heste skulle komme på græsset. Helt bortset fra, at jeg elsker græsgalops, så intet svært valg for mig.

Som altid er navne på både heste og ryttere med et vist forbehold, for når jeg står dernede tænker jeg, at det kan jeg sagtens huske. Når jeg så lander hjemme, så viser det sig selvfølgelig, at det kan jeg ikke. Dette ikke mindst fordi der jo også er Lead-horse med ofte, som jeg ikke lige har styr på, men jeg påregner som altid at få hjælp til det sidste, der mangler og undskylder, hvis jeg har taget fejl af noget. Husk at holde musen over fotos for teksten. Skriv gerne en kommentar med rette løsning på manglerne. På forhånd tak!

Photos ©Horseracing.dk – All rights reserved

IMG_0622opt_Derbygalops2015

Tags: ···············································

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment