Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fredrik Johansson kommer måske tilbage i sadlen

July 26th, 2015 · No Comments · Diverse, Foto

Jeg sidder og ser galop fra Jägersro, og i udsendelsen er der interview med Fredrik Johansson, fordi der har været rygter om, at han eventuelt kommer tilbage. Som mange ved, har Fredrik af helbredsmæssige årsager været nødt til at lægge sin karriere som Jockey på hylden. Alle kan tænke sig til, at det må være smertefuldt, når det er så stor en del af ens liv og en stor, stor passion. Dertil kommer at vi som tilskuere altid har været glade for at se Fredrik, hvilket til sidst var en meget sjælden fornøjelse. En af de sidste var netop med Peas & Carrots.

Nu forlyder det, at der er en mulighed for at Fredrik kan vende tilbage til sadlen. Dette hænger og falder med en operation i nakken, som selvsagt ikke er risikofri, og der gives jo ingen garantier. Der skal lidt flere undersøgelser til som jeg forstod det, før man kan udtale, om det kan lykkes, men unødigt at sige, at Fredrik håber inderligt på det.

Herfra stor, stort held og lykke med det, og så håber vi, at se Fredrik ikke bare som tilskuer, men i sadlen igen.

Photos ©Horseracing.dk – All rights reserved

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment