Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Give-Away som lovet/as promised

July 29th, 2015 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

IMG_8987opt_SOC2015Nicolaj Stott på Einsteins Folly (IRE). De starter også på søndag i Härkila Pokalløb (L)

Så kom den endelig – den Give-Away, jeg har truet til lige siden, vi ramte de 1000 følgere på Facebook. Der er siden kommet 42 mere til, og som jeg sagde dengang – der er plads til mange flere. Når det er sagt, skal jeg igen sige tusind tak for opbakningen.

I skal bare smide en hilsen i kommentarfeltet, og hvis ikke I allerede er der, må I selvfølgelig gerne “like” siden på Facebook. Det er dog intet krav, men kommentaren er. Og det er kun kommentarer her på bloggen der tæller.

I kunne f.eks. fortælle, hvem I tror vinder Derby’et og så måske, hvad I kunne tænke jer som præmie, hvis I vinder. Jeg vil så trække lod på min fødselsdag (den 14. august) og fortælle, hvem der vinder umiddelbart derefter. jeg vil så tilpasse præmien i forhold til den vindendes ønske. Det kan være kalender, et foto, postkort, et bestemt foto trykt på diverse ting – kun fantasien sætter grænser næsten. Der er næsten frit slag – ihvertfald for forslag. Jeg er selvfølgelig af økonomiske årsager til at sætte en grænse, men jeg regner med, at I er rimelige.

Photos ©Horseracing.dk – All rights reserved

Please press below for English version:

—————————————————————————————
IMG_8987opt_SOC2015
Nicolaj Stott on Einsteins Folly (IRE). They’re also starting Sunday in Härkila Cup (L)

It’s finally here – the Give-Away, I’ve aimed for since we hit the 1000 followers on Facebook. Since 42 more have joined, and as I said then – there’s room for a lot more. When that is said, I again want to tank you for your support.

All you have to do, is to add a comment here and if you’re not already there of course you can “like” on Facebook. It’s not required, but the comment here is. And it is only comments here that are vallid.

As an idea to what you could write who you think is going to win the Danish Derby or what you’d like if you win. I’ll draw a winner on my birthday (14th. August) and announce the winner shortly thereafter. I’ll adjust the price acording to the winners wishes. It can be a calendar, a photo, postcards, a certain photo printed on something – only your imagination sets the limit. You have almost free rains – that is in terms of suggestions, as I due to economic reasons have to set a limit, but I’m sure you’ll be reasonable.

Photos ©Horseracing.dk – All rights reserved

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment