Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Derbyvinderen 2015 – Manacor

August 7th, 2015 · No Comments · Dansk Derby, Foto, Klampenborg

IMG_1452opt_DanskDerby15

IMG_1486opt_DanskDerby15

IMG_1511opt_DanskDerby15

IMG_1523opt_DanskDerby15

IMG_1525opt_DanskDerby15

IMG_1530opt_DanskDerby15

IMG_1536opt_DanskDerby15

IMG_1540opt_DanskDerby15

IMG_1544opt_DanskDerby15

IMG_1556opt_DanskDerby15

Photos ©Horseracing.dk All rights reserved

Som altid, var det næsten umuligt, at sige, hvem der ville vinde det her Derby. Selv dem der gør det i at tippe om den slags, kan have svært ved det, og være mere eller mindre vage i deres formuleringer. Af samme grund hader jeg også, når folk spørger, hvem jeg tror. Jeg kan så godt afsløre, at Manacor ikke var øverste på min liste, men hun var i baghovedet som en der potentielt kunne blive farlig. Det må man så til gengæld sige, hun blev, for hun gik rent faktisk hen og vandt.

Hun er en af den slags heste, som vi også har haft i stalden. En ikke ret stor hoppe med et løbshjerte, der ville indikere, at hun er noget nær dobbelt størrelse. Det var der næsten nogle af hendes konkurrenter, der var (overdrivelse fremmer forståelsen). Om ikke andet, tror jeg godt, jeg kan sige, at hun var den mindste hest i feltet. Det skal man bestemt ikke lade sig snyde af, for vinde ville hun og det gjorde hun så. Og så kunne alle de kloge og konkurrenterne iøvrigt bare se måbende til.

Fantastisk lille hest. Rigtig sej er hun. Det var en så fortjent sejr til hende og det var der bred enighed om. Hun vandt overbevisende, og det må man tage hatten af for, og det gør vi! Igen stort tillykke til alle omkring den fine lille hest.

Manacor (Primatico-Jolie Fleur) er ejet af Rolenca, Alkinta Group og Pal Management, trænet af Bent Olsen, Opdrættet af Berner Olsen og blev redet til sejr af Rafael De Oliveira.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment