Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Skandinavisk Grand Prix vinder 2015 – Inaya (GB)

September 25th, 2015 · No Comments · Foto, Klampenborg

Sikke en hest! Inaya havde startet 4 gange på Klampenborg, inden seneste start og vundet alle 4 gange, så chancen for, at hun kunne gøre det igen, var ret stor. Og med kæmpe, kæmpe skridt og helt ubesværet gjorde hun det igen. Hun vinder foran Call Of Duty/Rafael De Oliveira og Falconet/Jacob Johansen.

Noget siger mig, hun godt kan lide Klampenborg og vi kan godt lide Inaya. Smukkere hest skal man lede længe efter, og så en der løber som hun også. Fantastisk! Stort tillykke til alle involverede, som er som følger:

Inaya (GB), er ejet af Chess Racing og trænet af Jessica Long og blev redet til sejr af Elione Chaves

Photos ©Horseracing.dk
All rights reserved.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment