Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

“Madammen” takker af – hendes sidste start

October 31st, 2015 · No Comments · Foto, Klampenborg, Tortue Efterårshandicap

Ved stalden med faste trækker Pia Larsen Jensen

På vej til paddocken

I paddocken

På vej til start med Fanny Olsson

Ved Tortue Efterårshandicapdagen nyeligen var det en særlig hests sidste løbsdag. Nemlig Madame Esprit. Den dejlige hoppe, har givet mange dejlige oplevelser på banen og har tjent 1,1 million kroner i sin karriere. I år har den bedste placering været en 3. plads, hvorimod hun havde 4. sejre sidste år.

Madame Esprit (Eprit Du Nord-Kinky Spot) ejes af Uffe Juul og blev trænet af Helle Christensen.

Nu er det besluttet at hun stopper sin væddeløbskarriere, og det er hende velundt. Nu bliver det spændende at se, hvilken hingst hun kommer til, ligesom at følge hendes afkom senere. Herfra ønskes hun alt det bedste fremover.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment