Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tortue Efterårshandicap indtryk

October 26th, 2015 · 2 Comments · 2-års Maidenserie, 3-års Maidenserien, Foto, Tortue Efterårshandicap

Oliver Wilson og Trustyourinstinct vinder 2-års Maidenserien for ejer Stald Seeland og træner Søren Jensen foran Doc Martin og Elione Chaves, og Jacob Johansen og Royal Zem (på foto)

Dina Danekilde på vej til start på Savanha

Carlos Lopez på vej til start på Negoamaro

Nicolaj Stott på Bright Cross (GB)

Jacob Johansen på Pour Toi

Dina Danekilde vinder Maidenløbet på Savanha for ejer Elkær Stutteri og træner Søren Jensen, for an Carlos Lopez og Negroamaro og Nicolaj Stott og Bright Cross (GB)

Carlos Lopez og Negroamaro og Dina Danekilde, Savanha og trækker Danielle Sønderbæk på vej til vindercirklen efter løbet


14 år gamle Irish Lad med sin opdrætter, ejer og træner Kunigas Rein/Stall Estonia, havde sin sidste start på dagen – nummer 214. I sin karriere har Irish Lad tjent knap 700.000 kr. og han ønskes den bedste pensionstilværelse


Shane Karlsson på Rockyto


Dagens sidste løb blev vundet af Carlos Lopez på Pull In CarlRas for ejer Stald Ras og træner Søren Jensen foran Oliver Wilson på Jack of Clubs, og Elione Chaves på Exquest

Der er ingen fotos fra løb 3, 5 og 6.

Der er ingen vej udenom, det er i den grad efterår, og det er næsten umuligt, at finde ballancen i lag af tøj, det kræver for at have det “tilpas” – ihvertfald for undertegnede. Enten var det for varmt (når jeg bevægede mig) eller også var det for koldt i stille tilstand. Men hvorom alting er, så er det koldt nu. Dagen bød på Tortue Efterårshandicap, hvor der vanen tro, var mange gode heste med – således også i år, men her er det alle de andre det handler om.

Vi startede med et par Maidenløb og de 2-årige først. Der var vi ude i en total favoritsejr med Trustyourinstinct og Oliver Wilson og den første af Træner Søren Jensens Hattrick på dagen. Der var to udgåede heste i dette løb Top Shave (SWE) OG Pacific King.

Næste omgang var 3 år og ældre Maidens og blev vundet også af Søren Jensen med Savanha. Han havde givet jockey Dina Danekilde frie tøjler helt bogstaveligt, og det forvaltede hun på smukkeste vis. På 3. pladsen var det skønt at se Bright Cross (GB) efter en længere pause.

Dagens sidste løb var også en Søren Jensen affære med Pull In CarRas, som var endnu en sejr til Carlos Lopez (Han vandt også Tortue på The Kicker). Pull In CarlRas er ejet af Stald Ras, og vandt foran Candyfloss (også træner af Søren Jensen) og Naveen Lakshminarayan, og Exquest og Elione Chaves.

Tags: ···························

2 Comments so far ↓

Leave a Comment