Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tanker til Luis og Shane

November 1st, 2015 · No Comments · Foto, Klampenborg


Star Born


Hovsa & Naveen Lakshminarayan vinder Chess Racing Handicap

Det skulle ellers have været hyggeligt og rart her på den sidste løbsdag. Det endte ganske anderledes. Dagen var for mig personligt allerede startet skævt, og det fortsatte så, da jeg kom ned på banen. Min hjælp var efterspurgt til hesteting, og det gjorde jeg gerne, men i processen var jeg lige ved at komme galt afsted. Heldigvis gjorde jeg ikke.

Desværre var to af dagens ridende jockeys ikke så heldige, og først var det Luis Santos der røg af og senere Shane Karlsson. De er begge på hospitalet, Luis med hovedskader og Shane med flere brud forlyder det. De nøjatige detaljer er lidt uklare endnu, men godt er det under ingen omstændigheder.
Herfra mange tanker til dem begge med håb om god bedring.

Af alle ovenævnte årsager, er der stort set ingen fotos fra dagen!

Photos ©Horseracing.dk
All rights reserved!

Please read here about the use of photos!

Tags: ···········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment