Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Klampenborg Awards 2015

February 27th, 2016 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg


Årets 2-åring – Beaufort Twelve, brun hoppe (Academy Award-Lady Clementine), Opdrættet af Stutteri Hjortebo, som også blev Årets opdrætter, ejet af Stald Seaside og trænet af Søren Jensen og er i alle sine starter redet af Nicolaj Stott. Her ses de 15. august på vej til den første sejr i 2-års Maidenløb


Årets 3-årig og Årets Hest – Manacor, brun hoppe (Primatico-Jolie Fleur), opdrættet af Berner Olsen, ejet af Star Face AB og trænet af Bent Olsen. Hun ses her med en anden Awardmodtager – Årets Staldpige/mand – Susanne Springer, der netop er hos Bent Olsen, som blev Årets Træner


Årets Championjockey – Rafael De Oliveira, som her ses efter sejren i Dansk Derby på Manacor


Årets Ældre Hest – Inaya (High Chapperal-Vigelegere), mørkebrun hoppe, opdrættet i England, ejet af Chess Racing AB og trænet af Jessica Long


Årets Handicapper – The Kicker (Binary File-Munay), brun vallak, opdrættet af Bechmann Racing, Ejet af Stald Shaker & Bechmann Racing og trænes af Hanne Bechmann. The Kicker ses her i årets sidste sejr Tortue Efterårshandicap, med en glad træner – Hanne Bechmann.
Sidstnævnte er også Årets Fairplay


Årets Amatørjockey – Lea Olsen – her ses hun på Exquest


Årets Lærling – Ulrikke Nielsen – her ses hun på Vera Volkova efter sejr


Publikumsprisen – Årets Hest – Valtournanche (ITY)(Pounched-Valkasies), brun vallak, opdrættet i Italien, ejes af Anne-Sophie Toubro og trænes af Hanne Bechmann

Stort tillykke til alle årets Awardmodtagere!

Tags: ····························

One Comment so far ↓

Leave a Comment