Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Årets første føl hos Bechmann Racing

March 1st, 2016 · No Comments · Diverse

Så kom der en lille hos Bechmann Racing i Karlebo. Miss Valuev (Pistachio-Phoenix Phantom) nedkom for en uges tid siden med et smukt hoppeføl efter Kahyl (IRE) – (Gallileo). Der er alle tegn på, at den lille pige bliver skimmel som sin mor.

Miss Valuev er opdrættet og ejet af Bechmann Racing og var i sin tid også i træning på Enghavelyst, hvor hun blandt andet vandt Pompøs Cup. Hendes første afkom er en hingst efter Binary File (IRE), der nu er i træning på Enghavelyst, og lige har fået navn: My Nephew.

Indtil nu, har jeg kun set den lille på fotos, men jeg glæder mig til at se hende i virkeligheden. Der er altså ikke noget så dejligt som føl. Tillykke til Hanne med det fine afkom.

Fotos: Hanne Bechmann

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment