Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Påskeføl hos Bechmann Stud

March 24th, 2016 · No Comments · Avl, Klampenborg

Fotos: Hanne Bechmann

Normalt taler man jo meget om Påskelam, men her er det så et Påskeføl. Lige på vippen til Påsken her, folede den tidligere Oaks og Fabellaløbsvinder Loquita (Final Appearance-Cote) et stort fint hoppeføl efter Pistachio (GB) hos Bechmann’s i Karlebo.

Den lille ny bliver således helsøster til Hongkong Paradigm som i sin første sæsson allerede har indløbet 337.926,- kr. og Cloud Walker som står på Enghavelyst og først skal igang med karrieren nu her. Det bliver spændende at se, hvordan det hele forløber. Tillykke til Bechmann Stud med det fine Påskeføl.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment