Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Åbningsdag 2016

April 23rd, 2016 · 3 Comments · Åbningsløb, Foto, Klampenborg

Per-Anders Gråberg og Omar Bradley (USA) (trænet af Flemming Velin og ejet af Scanvet Stallions) på vej til start

Samme vinder Ikeyvet Series 1400 m gr foran Jacob Johansen og All Or Nothing (SWE) og Marcos Robaldo og Focus on Me (IRE)

Vi har fornøjelsen af Ulrikke Nielsen lidt endnu, inden hun tager turen til USA. Her er hun på Footstepsofspring (FR)

Jacob Johansen på Ray (GB)

Oliver Wilson på Captain Morgan (trænet af Marc Stott og ejet af Stald Inco) vinder Nine Fourlong Handicap 1800 gr i fornem stil foran Per-Anders Gråberg/Irish Rock og Jacob Johansen/Ray (GB)

Sara Slot på Tumblin’ Dice (SWE)

Som det ses her, så hang skyerne tungt over banen meget af dagen, for ikke at sige hele dagen

Per-Anders Gråberg vinder Klasse 5 Handicap på Validus (trænet af Maria Qvist Ladefoged og ejet af samme) foran Sara Slot/Tumblin’ Dice (SWE), og Le Tøllbøll/Mytho (GB)

Øjeblikket hvor Run By Faith (GB) får overtaget sammen med Jacob Johansen og vinder Mile Handicap 1600 m gr foran Manuel Santos/Certino og Malin Holmberg/Wyclef (IRE)

Opløbskamp fra venstre: Nicolaj Stott/Ambiance (IRE) (3.), Per-Anders Gråberg/Land’s End (2.) og Manuel Santos og Hoku (Trænet af Bent Olsen og ejet af Stall Chambre), som vinder Åbningsløb 2016 1200 m gr

En glad træner Bent Olsen, Manuel og Hoku (IRE) og Trækker Marianne Kristensen

Så blev det første løbsdag i 2016. Meget imødeset af alle galopglade. Dagen startede med flot, flot vejr. Men som det vil fremgå af foto ovenfor, hang der nogle gevaldige skyer meget tæt på banen hele dagen, og de nåede også at kaste lidt nedbør af sig. Dog kun meget kort og meget lidt, så det gik. Til gengæld var temperaturen ikke noget at råbe højt om. Omkring de 7 grader, men der var en fæl vind, som gik gennem marv og ben. Som vi blev enige om, så blæser det altid på Klampenborg, undtagen de dage, hvor det er 30 grader og man virkelig kunne bruge det. Sådan er det, og det gik fint. Spændende væddeløb og faktisk ret pænt med mennesker. Så det kan der ikke klages over.

Løbsmæssigt var det en rigtig fin dag, hvor alt forløb efter planen, indtil jeg gik. Jeg kan så se, at der var en hest løs før start af sidste løb. Det er aldrig heldigt, og desværre fik Sabine Gammelgaard 3 brækkede ribben på den konto. Rigtig god bedring til hende. Hesten Dawn Raid, er mirakuløst okay efter en “springtur” på Klampenborgvej, som meget let kunne være endt helt anderledes.

Ellers vil jeg efterlade jer med fotos til at beskrive dagen. Som sagt, jeg gik lige før sidste løb, så det er der selvsagt ikke fotos fra.

Photos ©Horseracing.dk
If you want to share the entry on this site PLEASE do, that is why there is a share button on the site – meaning sharing the link to the entry – not the photos!

Please read this entry for further explanation as well (both in Danish and link to the English version).

Se noget om ændringer på banen, og hvor åbningsdagen gik knap så godt nedenfor:

Det var også en dag, hvor det gik op for fremmødte, at der var installeret op til mange ændringer på banen.

 • Infoboden i glashuset er sløjfet til fordel for borde og stole. Dårlig, dårlig ide, da den udenfor var uforholdsmæssigt overbelastet og havde lange, lange køer. Dette var en relativt kold dag og ikke en storløbsdag. Jeg tænker, det går mere end mindre godt, når vi rammer en storløbsdag. Det forlød så, at der var problemer med Dankortterminalerne. Om det kun var på banen eller hvordan ved jeg ikke. Og det hjælper selvfølgelig aldrig på noget
 • I vindercirklen er der nu kun vinderen, der viser sig, og der er ingen blomster ikke engang til vinderen, der så får sponsoreret (går jeg ud fra) 1 flaske champagne og hvad der ellers er udsat af præmier. Efter min mening langt fra godt nok og en tam affære
 • Der er ved indgangen til Glashuset opsat en skulptur, som er pæn nok, men så vidt min kunstneriske øje rakte var den ikke hesterelateret, selvom kunstneren havde lavet noget der var. Den var pæn, intet om det
 • Udfor Owners og Trainers Lounge er der etableret en terasse med borde, hvor det så vidt det forlød, meningen er, at man skal kunne sidde og spise
 • Derudover er der nu kun en banespeaker på banen, hvor der før var flere. Løbesrefferent er stadig Peter Jørgensen heldigvis
 • Jeg håber en af de ændringer, der er implementeret til næste løbsdag, er at personalet i glashusets restaurant/udsalg, har mere styr på, hvordan tingene fungerer, og så må de iøvrigt godt åbne før første løb går, og ikke kun maddelen. Der kan være mange, der gerne lige vil have en kop kaffe eller lidt slik før dagen starter. Det kan de ikke nå, når der ikke er åben
 • .

  Tags: ···························

  3 Comments so far ↓

  Leave a Comment