Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Næste løbsdag – Forårshandicap – The Kicker m.fl.

April 25th, 2016 · No Comments · Foto, Klampenborg

Elione Chaves vinder Larch Ærespræmie 2015 på Karmastrikesback

Dina Danekilde på Einsteins Folly (IRE)

Falconet og The Kicker i hård opløbskamp i Tortue Efterårshandicp 2015

Jacob Johansen på Jubilance (IRE)

Så er sæssonen godt igang, og der er mange fine løb på programmet. Hovedløbet er Forårshandicap, som jeg især glæder mig til. Årsagen til det, hedder selvfølgelig The Kicker, som her gør sin første start i år ligesom mange, mange andre på dagen.

Han er ude i fint selskab, men Falconet, Einsteins Folly og Jubilance, slog han senest i Tortue Efterårshandicap. Guerre (USA), er et ubeskrevet kort på Klampenborg. Men den har startet sprinterløb før, så vi kan trods det høje handicap håbe på, at den finder Klampenborgs lange opløb for langt – ligesom de 1600 m.

Til gengæld er han, på nær ganske få gange, altid i pengene, så skuffe gør han aldrig. Det er alle gode heste og der er lagt op til et spændende opgør under alle omstændigheder. Intet foto af Guerre (USA) – nej, for den har aldrig startet på Klampenborg, og heller ikke Svensk Galop har et, så derfor.

Du kan se en foreløbig startliste her.

Tags: ·············

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment