Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Græsgalops efter løb 30. april 2016

May 2nd, 2016 · 1 Comment · Foto, Galops, Klampenborg

Per-Anders Gråberg på Flemming Velin trænede og ejede Fields Of Athenry (IRE)

Nicolaj Stott på Søren Jensen trænede Trustyourinstinct

Rytterne er fra venstre: Sabina Karlsson på en grå hingst efter Rajsaman, Elione Chavez på en 3 års, der ikke har løbet: Fifty Shades og Per-Anders Gråberg på en 2-års: efter Helmet: Lady of Course og hestene er trænet af Niels Petersen.

Her er det Carlos Lopes på Hanne Bechmann trænede Bay Breeze

Rytterne er Linda De Bie Feldman på Peggy’s Daugther (Allan Thelix) og Sara Slot på Malvado (Bente Slot)

Sidst er det Per-Anders Gråberg på Top Shave og Kim Andersen på Maltho fra Bettina Andersens stald

Enhver der kender mig og læser med på min blog ved, at græsgalops er noget af det bedste, jeg ved. Altså var jeg ikke sen til at blive, da jeg fandt ud af, at der var en stakfuld efter løb i lørdags.

Jeg var mildt sagt irriteret over, at jeg ikke vidste, at Volatile var der i sidste uge, for så var jeg selvsagt ikke gået. Så en heads-up om den slags er mere end velkommen! Ligesom speak på de heste, der kommer på banen, eller alternativt på storskærmen, så man har en chance for at vide, hvad det er. Ikke engang jeg, som ellers kender rigtig mange på banen, har styr på alle heste og ryttere. For mig løser det sig da, for jeg får som regel god hjælp, men det kunne være fint for publikum, at få lidt info.

Jeg håber, I synes om fotos.

Photos ©Horseracing.dk All rights reserved
If you want to share the entry on this site PLEASE do, that is why there is a share button on the site – meaning sharing the link to the entry – not copying the photos!

Opdateret 4 maj 2016

Tags: ···················

One Comment so far ↓

  • Mandagsflittig | deborah.dk

    […] medalje, vasket en skind, jeg har liggende i min sofa, støvsuget sofaen grundtigt. Oveni har jeg ordnet lidt fotos fra i lørdags og smidt op, så det kan vist ikke siges andet, end jeg har været flittig i […]

Leave a Comment